Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Hungaroring Classic 2019

12 július 14, 2019

Eladó klasszikus autók>

A Hungaroring Classic autóverseny Budapesten kerül megrendezésre. A rendezvény július 12-jén kerül megrendezésre 14 2019. Az 50,000 körüli látogatók a Hungaroring Classicba érkeznek, és több mint 200 versenyautó már bejelentette, hogy részt vesznek az eseményen. Az 7 versenyeket minden különböző klasszikus autóval tartják. Ezen kívül a klasszikus autóversenyen több dolgot kell tenni!

 

Sokféle program létezik minden korosztály számára. Például a rendezvény autóklub felvonulásokat kínál, több mint 1,000 kiállított autóval Európa minden szegletéből: Ford, Jaguar, Alpine, Citroën, TVR, Triumph, Peugeot, Volkswagen, MG, Datsun, Aston Martin, BMW, Lotus, Ferrari, Morgan és még sok más. Élvezze az utcazenészeket 6 színpadon, miközben gyermekei játékokat játszanak. Számos kulináris élvezetet kínálnak 6 helyszínen az éhezők. A különleges hamburgertől a mexikói ételekig, a különféle édes és sós ízekig. De azok, akik csak egy kellemes kávét akarnak inni, miközben megcsodálják a versenyautó-harcokat, itt is megtalálhatják fiókjukat. Különösen a hölgyek számára tehetséges fodrászok lenyűgöző frizurákat készítenek nekik. Tehát nemcsak ruházatuk, hanem frizurájuk is kortárs. Ezt a Schwarzkopf stand kínálja.

 

Élvezheti ezt az eseményt a széles nyitvatartási idő miatt. A versenynaptár megtekintéséhez a hivatalos honlapon, hogy ne hagyjon ki egyetlen versenyt sem! A belépési díj 7900 Ft, ami körülbelül 24 eurót jelent személyenként és naponta. A címet megtalálhatja a hivatalos weboldalon.