Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Volkswagen Golf

A Volkswagen Golf egy kis családi autó, amelyet a német német gyártó gyártott 1974 óta. Az eredeti Golf Mk1 a Volkswagen Beetle helyettesítője volt. A Golf a Volkswagen legkeresettebb modellje. Kezdetben a Golf gyártása nagyrészt háromajtós ferdehátú modellekből állt. További változatok: 5 ajtós ferdehátú, kombi, kabrió és szedán.

Volkswagen Classic autók eladó

Golf 1
1974 májusában a Volkswagen kiadta az első generációs Golfot, mint a Volkswagen Beetle modern elsőkerék-hajtómű-helyettesítőjét. A későbbi variációk között szerepelt a Golf GTI, a dízel változat, a notchback szedán Jetta verziója és a Golf Cabrio. Az Egyesült Államokban és Kanadában a Golf Mk1-et Volkswagen Rabbit, Mexikóban pedig a Volkswagen Caribe néven adták el. 1984 és 2009 között a Golf Mk1 egy árnyékolt változatát Dél-Afrikában gyártották, Citi Golf néven.

Vásárol egy Volkswagen Golf-t?

Golf 2
A második generációs Golf 1983 szeptemberében került forgalomba. Ennek a modellnek nagyobb a tengelytávja, míg a Golf 1 általános megjelenése lekerekítettebb formában megmaradt. Noha a baloldali piacok többsége 2 végén már fel volt szerelve a Golf 1983-vel, ez a modell csak 1984 márciusában érkezett az Egyesült Királyságba. A Golf 2 GTI a kezdetektől fogva 1.8 literes, 8 szelepes üzemanyaggal rendelkezett befecskendező motorral, és 1985-ben 16 szelepes változatot láttak. Ugyanebben az évben jöttek az első négykerék-meghajtású Golfok is. Nem volt Golf 2 alapú kabrió modell; ehelyett a Golf 1 Cabrio-t a Golf 2 teljes gyártási ideje alatt folytatták.

Volkswagen Golf

E & R Classics, a Volkswagen klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Volkswagen Golf autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Volkswagen Golf autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Volkswagen Golf autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk