NL EN US DE FR ES PT IT SE DK PL CZ SK HU RO GR JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
0031416751393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Volkswagen T2

Az 2-ben a Volkswagen Type-2 2nd generációját (az úgynevezett T1967) vezették be. Németországban 1979-ig épült. Az 1971-et megelőző modelleket gyakran nevezik T2a-nak (korai bay), míg az 1972 utáni modelleket T2b-nak (késő bay-nek) nevezik. Ez az 2nd-Generation Type 2 elvesztette a megkülönböztető elülső szélvédőt, kissé nagyobb és jelentősen nehezebb, mint elődje. Az új modell szintén megszabadult a forgó tengely hátsó felfüggesztéséről és a korábban a menetmagasság emelésére használt transzfer dobozokról. Ehelyett a féltengelyű tengelyek állandó sebességű csatlakozásokkal vannak felszerelve, amelyek a beetle-alapú lengőtengely felfüggesztés meredeksége nélkül megnövelték a futómagasságot.

Volkswagen Classic autók eladó

A T2b-t fokozatos változás útján vezették be 3 év alatt. Az első modellek lekerekített lökhárítókat tartalmaznak, amelyek egy lépcsőt tartalmaznak, amikor az ajtó nyitva van, a bejárati ajtók a karosszériától 90 ° -ra nyílnak, az első védőburkolatokon nincs ajak és a D-oszlopokban félholdas légbeömlő nyílások vannak. Ezenkívül egyedülálló motornyílásokkal rendelkeztek, és 1971-ig az első jelzőfények alacsonyabban helyezkedtek el az orrán, nem pedig a friss levegő rácsának mindkét oldalán. Az 1971-es Type-2 új 1.6 literes motort tartalmaz, két hengeres nyílással minden hengerfejben, és DIN besorolású 37 kW-nál. Fontos változást jelentett az első tárcsafékek és az új úttestek bevezetése fék szellőzőnyílásokkal és laposabb kerékagyakkal. Az 1972-es évek legkiemelkedőbb változása egy nagyobb motortér volt, amely a Volkswagen Type-1.7 nagyobb 2.0–4 literes motorjaihoz illeszkedett, és egy újratervezett hátsó vég, amely megszüntette a kivehető hátsó kötényt. Az ütközésbiztonság javult az első lökhárító mögötti összenyomható szerkezetnek köszönhetően. Ez azt jelentette, hogy a T2b képes volt megfelelni az Egyesült Államok biztonsági előírásainak. Az elülső Volkswagen embléma kissé kisebb lett.

Volkswagen T2 vásárlása?

Későbbi modellváltozások elsősorban mechanikusak voltak. Az 1974 által a T2 végső alakja lett. A késői 1970-ek alatt a 2 keréktárcsák első 4-furgonjainak első prototípusait építették és tesztelték.

Volkswagen T2

E & R Classics, a Volkswagen klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyökkel jár a Volkswagen T2 autó vásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Volkswagen T2 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Volkswagen T2 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk