Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

November 1., vasárnap (mindenszentek napja) EXTRA NYITVA 12:00 és 16:00 óra között
Menj a leltárba Adja el az autómat

Volkswagen Karmann Ghia

A Volkswagen Karmann Ghia egy 2 + 2 kupé és a Volkswagen által forgalmazott 1955-1974 forgalmazható. Az 1 (Beetle) típusának vázát és mechanikáját ötvözve Luigi Segre, az olasz carrozzeria Ghia és a Karmann német autóbuszépítő kézzel készített karosszériája.
A Karmann Ghia-t belsőleg 14 típusnak nevezték. Az 1961-ben a Volkswagen bemutatta az 34-t, a szögletes karosszériát és az újonnan bevezetett 3 típusú platformot.
A termelés megduplázódott röviddel a bevezetése után, és az USA-ba a leginkább importált autó lett. Walter Dorwin Teague amerikai ipari tervező kiválasztotta a 14 típusát a világ legszebb tervezett termékeinek listájához.
Az 445.000-nál a Karmann Ghias-t Németországban gyártották, anélkül, hogy az 34 típus változata lenne. A Karmann Brazília az 41.600-1962 között helyben gyártotta az 1975 autókat Dél-Amerikában.

Volkswagen Classic autók eladó

Az 14 típus az október 1953-i Párizsi Autószalonon debütált, mint a Luigi Segre által Ghia számára létrehozott stílust.

A korai 1950-ekben a Volkswagen gyártotta a gazdaságos autóját, a 1-t (Beetle). A háború utáni életszínvonal megnövekedésével a Volkswagen vezetői egy halo-autót javasoltak a modellválasztékba, és a gyártás során szerződést kötött Karmann német kocsiépítővel.
A Beetle gépi hegesztett karosszériájával ellentétben a Karmann Ghia karosszériája hegesztett, kézzel formázott és angol téglával simított egy időigényes folyamatban, ami megfelel a magasabb gyártóknak. Ghia magasabb ára.
A tervezést és a prototípust a Volkswagen vezetői jól fogadták, és augusztusban 1955-ben az első 14-t gyártották Osnabrückben, Németországban. Az első évben 10.000-példákat adtak el.
Az 14-t egy praktikus és stílusos 2 + 2-ként forgalmazták, nem pedig igazi sportkocsi. Ahogy megosztották a motorokat, az 14 típus típusának 1 (Beetle) típusával párhuzamosan nőtt az 1584 típus, ami végül az 60cc elmozdulását eredményezte.
Augusztus 1957, a VW bevezette a Karmann Ghia átalakítható változatát. Az 1961 külsõ változásai közé tartoztak a szélesebb és hõsebb elõlapok, a magasabb és kerekebb hátsó hátsó lámpák és a fényszórók magasabb pozícióba kerültek - az elõzõ modellek és az alsó fényszórók elnevezésével. Az olasz tervező, Sergio Sartorelli, az 34 típus tervezője, felügyelte az 14 típus különböző visszahelyezését.

Volkswagen Karmann Ghia vásárlása?

Az 1967 14 típusú Karmann Ghia kabrió az amerikai televízióban hírnévre tett szert, mint a CONTROL Agent 86 Maxwell Smart által vezérelt autó a Get Smart harmadik és negyedik szezonjának nyitó hitelében.

Az 1970-ben a nagyobb hátsó lámpák beépítették a hátrameneti lámpákat és a nagyobb körbevágó jeleket. Még nagyobb és szélesebb hátsó lámpák növelik az oldalsó láthatóságot, és ezzel egyidejűleg a nagy, négyszögletes lökhárítók helyettesítették a sima kerek eredetiket. Csak az USA-modell esetében az Országos Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal által előírt 1973 módosítások tartalmazzák az energiaelnyelő lökhárítót. A hátsó ülést egy szőnyegpadlós polc váltotta fel.
A késő 1974-ot az autó váltotta fel a Porsche 914 és a Golf / Rabbit alapú Scirocco.

Volkswagen Karmann Ghia

E & R Classics, a Volkswagen Classic Car szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyökkel jár a Volkswagen Karmann Ghia autó megvásárlása az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Volkswagen Karmann Ghia autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Volkswagen Karmann Ghia autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk