Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

November 1., vasárnap (mindenszentek napja) EXTRA NYITVA 12:00 és 16:00 óra között
Menj a leltárba Adja el az autómat

Volkswagen Beetle

A Beetle, hivatalosan Volkswagen Type 1, a Volkswagen által gyártott 1938 - 2003 gazdaságos autó. A léghűtéses, hátsó hajtású, hátsó kerék meghajtású 21.000.000-egységekkel együtt a Beetle egy világszerte egyetlen tervezési platform leghosszabb és leggyakrabban gyártott autója.

Volkswagen Classic autók eladó

Bár a Beetle-t az 1930-ekben tervezték, jelentős mennyiségű gyártás kezdődött az 1945-ban. A Beetle-t a Volkswagen Type 1-nek nevezték el, és egyszerűen "Volkswagen" -ként forgalmazzák. Későbbi modelleket VW 1200, 1300, 1500, 1302 vagy 1303 jelöltek. A bogár saját országában széles körben ismertté vált, mint a Käfer, és ezt később Németországban értékesítették. Az 1950-ekben a VW Beetle kényelmesebb és erősebb volt, mint az európai piacon a legtöbb kis kocsi. Az Egyesült Államokban továbbra is az egyik legnépszerűbb eladó, mivel nagy sikere volt a magas színvonalú és innovatív reklámozásnak.

Volkswagen Beetle vásárlása?

A VW Beetle egy hátsó, hátsó kerékhajtású, léghűtéses 4-hengerrel, boxer motorral rendelkezik egy 2-ajtós karosszériában, amely egy lapos első szélvédőt tartalmazott, az 4 utasok befogadására és csomagtér tárolására az első motorháztető alatt és a hátsó ajtó mögött. ülés. Az elülső és hátsó felfüggesztés torziós rúdokkal és az első stabilizáló rúddal rendelkezik - független felfüggesztést biztosítva minden keréken. Ezután bizonyos kezdeti jellemzőket felülvizsgáltak, ideértve a mechanikus dobfékeket, az osztott ablakos hátsó ablakokat, a mechanikus irányjelzőket és a nem szinkronizált sebességváltót. A gyártás során a VW a Beetle-t 4 sebességgel, kézi sebességváltóval értékesítette. Az 1961-től a VW a Saxomat félautomata sebességváltó opcionális változatát kínálja: rendszeres, négyfokozatú kézi transaxle, amely egy elektromágneses tengelykapcsolóhoz van csatlakoztatva, és egy centrifugális tengelykapcsolóval van ellátva, amelyet üresjárathoz használnak. A korai 1967, a Volkswagen felajánlott egy opcionális félautomata sebességváltót, amely egy háromfokozatú manuális, egy elektromágneses tengelykapcsoló és nyomaték-átalakítóhoz kapcsolva.

Volkswagen Beetle

E & R Classics, a Volkswagen Classic Car szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak a Volkswagen Beetle-autó megvásárlásának az ER Classics-nál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Volkswagen Beetle autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Volkswagen Beetle autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk