Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

November 1., vasárnap (mindenszentek napja) EXTRA NYITVA 12:00 és 16:00 óra között
Menj a leltárba Adja el az autómat

MG MGB Cabriolet

Az MGB az MG Cars által május 1962-ben elindított sportkocsi, amely az MGA cseréjét teszi lehetővé. Az 4-henger útburkolóként 2 + 2 ülésekkel ellátott kupé került hozzáadásra 1965-ben. Az 6-henger MGC-t debütálták 1967-ben; egy későbbi származékot, melyet a Buick-alapú Rover V8-rel szereltek fel, 1973-1976-ből készítették.
Az MGB-gyártást októberig 1980-ig folytatta a British Motor Corporation és annak utódai, a British Motor Holdings és a British Leyland Motor Corporation.

Bevezetése idején az MGB viszonylag modern kialakítású volt, egy monokróm struktúrát alkalmazva a hagyományos test-on-frame konstrukció helyett, mind az MGA, mind az MG T típusokon és az MGB riválisán, a Triumph TR sorozaton. A könnyű kialakítás csökkentette a gyártási költségeket, miközben növelte a jármű teljes szilárdságát. Az ablakok szabványosak voltak, és a kényelmes vezetőfülke rengeteg lábtér volt. Az ülések mögött egy csomagtartó volt.

MG Classic autók eladó

A bevezetéskor az MGB teljesítményét gyorsnak tekintették, az 0 – 60 mph idő alatt meghaladta az 11 másodpercet, amit az autó viszonylag könnyű súlya segített. A kezelés az MGB egyik legerősebb pontja volt. Az 3 1798 cc B-sorozatú motor 95 hp (71 kW) 5,400 fordulatszámon készült. A motor októberében 1964-ben ötöstengelyes főtengelyre lett korszerűsítve a megbízhatóság javítása érdekében. Az MGB-k többségét az Egyesült Államokba exportálták. Az 1974-ben, mivel az amerikai légszennyezőanyag-kibocsátási szabványok szigorúbbá váltak, az amerikai piacon lévő MGB-k a megfelelőségre lettek beállítva. A teljesítmény csökkenése mellett az MGB egy méteres magasságot ért el, és a megkülönböztető gumi lökhárítók, amelyek minden piacra cserélték a krómot.

MG MGB Cabriolet vásárlása?

Az MGB egyike volt az első autóknak, hogy vezérelje a szabályozható zúzózónákat, amelyek célja, hogy megvédje a vezetőt és az utasokat egy 30 mph ütközésnél, egy akadálymentesítéssel.

Az MGB, az MGC és az MGB GT V8 modellek kombinált gyártási volumene az 523,836 autók. A Rover az 2,000-ekben egy nagyon korlátozott termelésű, csak RV8 nevű 1990 egységgel rendelkező "újjáéledési" modellt gyártott. Annak ellenére, hogy az roadsterhez hasonló a megjelenés, az RV8-nek kevesebb volt az 5 százalékos alkatrészcsere az eredeti autóval.

MG MGB Cabriolet

E & R Classics, az Ön MG Classic Autós szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak az MG MGB Cabriolet autó vásárlásának az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az MG MGB Cabriolet autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az MG MGB Cabriolet autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk