Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

November 1., vasárnap (mindenszentek napja) EXTRA NYITVA 12:00 és 16:00 óra között
Menj a leltárba Adja el az autómat

MG TD

Az MG TD (1950) kombinálta a TC hajtóművet, egy módosított hypoid hajtású hátsó tengelyt, az MG Y típusú futóművet, egy ismerős T típusú stílusú testet és független felfüggesztést az MG Y típusú szalon tekercsrugóival: egy 1950 út -test jelentést "a legszembetűnőbb" az eredményül kapott "átalakulás ... a lovaglás kényelmében". A cég sikeres 1 & frac14; Ezenkívül a TD kisebb 15-inch lemeztípusú közúti kerekeket, egy bal oldali meghajtási opciót és a szabványos felszereltségű lökhárítót és a túlzsúfokat. Az autó 5 hüvelyk (130 mm) is szélesebb volt az 50 hüvelykkel.

MG Classic autók eladó

A járművezető számára az "időjárási védelem" az idő normái szerint jó volt. Éjszakai vezetés esetén a műszer megvilágítása „hatásos, de nem káprázatos, halványzöld világítás hatással”. Még mindig nem volt üzemanyag-mérő, de az 11 brit gallon-tartály kapacitása körülbelül egy 300 mérföldes üzemanyagtöltő állomástól és az arcán lévő zöldfénytől "figyelmeztetést" mutatott, amikor az üzemanyag szintje körülbelül 2 és frac12; Brit gallonok.

Az 1950-ben a TD MkII-t a szabványos autó mellett gyártották, és egy 8.0: 1 tömörítési arányt használva, egy 57 bhp értéket 5500 fordulatszámon. A magasabb tömörítési arányú motort az exportpiacokkal szem előtt tartották, és nem lett volna alkalmas az Egyesült Királyságban, ahol a háborús üzemanyag-korlátozások folyamatos működésének köszönhetően a vásárlók még mindig az 72 oktán "Pool benzin" -re korlátozódtak. A TD MkII szintén kétkomponensű tüzelőanyag-szivattyúkat, felülvizsgált csappantyúkat és magasabb hátsó tengely arányt tartalmazott
Közel 30,000 TD-eket állítottak elő, köztük az 1700 Mk II modellekről, amikor a sorozat 1953-ben végződött, kivéve az 1656-ot, az 23,488-t az Egyesült Államokba. A fő panasz, hogy az amerikai tulajdonosok az Egyesült Államokban értékesített MG T-vel rendelkeztek, az a brit 12 volt rendszer, amelyet nehéz megfizetni, amikor egy fejlámpa és más elektromos elemek lebontottak. Kisebb panaszai voltak a víz- és üzemanyagmérő hiányában is. Ám általánosságban a felmérések során az amerikaiizált MG T tulajdonosai pozitívabb megjegyzéseket tettek, mint a negatív. Az 0-60mph idő 22.7 másodperc volt a népszerű mechanika szerint.

MG TD vásárlása?

Az 1952-ben a Motor magazin által tesztelt példa volt az 77 mph legnagyobb sebessége, és 0-60 mph-ről (97 km / h) 18.2 másodpercben felgyorsult. A császári gallononkénti 26.7 mérföldek üzemanyag-fogyasztását rögzítették.

Az 1998-ben az MG TD gyártásával kapcsolatos jogokat, szellemi tulajdonjogokat és védjegyeket a TD Cars Sdn Bhd Malajziában szerezte be, hogy a TD-sorozat TD2000-ként reprodukálja.

MG TD

E & R Classics, az Ön MG Classic Autós szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak az MG TD autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az MG TD autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az MG TD autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk