Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Mercedes-Benz SLK

A Mercedes-Benz SLK osztály kompakt luxus roadster, amelyet a Daimler-Benz gyárt. A Mercedes 1994-ben mutatta be az SLK II koncepcióautót a Párizsi Autószalonon. Az autó két évvel később, 1997-ben pedig az amerikai piacon jelent meg. Az SLK a németországi Bremenben készül. Az "SLK" megnevezés a vállalat tervezési megbízásából származik sportos, könnyű és rövid roadster gyártására (németül: sportlich, leicht und kurz).

Mercedes-Benz Classic autók eladó

Első generáció (1996-2004)
Az R170 Mercedes SLK volt az első generációs kompakt úttartó, amelyet 1996 és 2004 között gyártott a Mercedes-Benz. A terv 1991 végén készül Bruno Sacco felügyelete alatt, a végleges terv pedig 1993 elején készült el és a Tanács jóváhagyta. A gyártási SLK osztályt a 22. április 1996-i torinói autókiállításon mutatták be.

Vásárol egy Mercedes-Benz SLK-t?

Második generáció (2004-2010)
Az R171 Mercedes SLK számos változatot tartalmaz elődjéhez képest; 30 mm-rel hosszabb tengelytáv, nagyobb hosszúság (72 mm) és szélesség (65 mm), automatikus hétfokozatú sebességváltó, adaptív kétfokozatú légzsák, fej / mellkas oldaltáska és megújult tetőmechanizmus. Az opcionális szolgáltatások közé tartozik a visszahúzható keménytetős távirányító és a fejtámlákba integrált légfűtés nyak szintjén. A kialakítást aerodinamikailag optimalizálták, hogy minimalizálják a belső légáramlást a felső rész behúzásával.

Harmadik generáció (2011-től jelenlegi)
Az R172 Mercedes SLK kifejlesztése 2005-ben kezdődött, és a végleges tervezést 2008-ban választották. A Mercedes-Benz 2010 őszén jelentette be az új SLK-t. A társaság szokatlan lépést tett különféle sajtóközlemények közzétételével 2010. októberben és novemberben. és bejelentette az új funkciókat, mint például a "Magic Sky Control".

Mercedes-Benz SLK

E & R Classics, a Mercedes-Benz klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Mercedes-Benz SLK autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Mercedes-Benz SLK autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Mercedes-Benz SLK autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk