Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Mercedes-Benz AMG

Az AMG egy olyan vállalat, amely a Mercedes-Benz autók teljesítményének optimalizálására koncentrál. Az A rövidítés az AMG alapítójának, Hans Werner Aufrechtnek a vezetéknevét jelöli. Az M jelzi Aufrechts partnerének, Eberhard Melcher vezetéknevét. A G az Aufrechts szülőhelyét képviseli, amely Groβaspach. A Mercedes-Benz és az AMG 1993-ban kezdte meg együttműködését.

Mercedes-Benz Classic autók eladó

Az AMG a versenymotorok tervezésével és tesztelésével kezdte meg, és végül kibővült egyéni Mercedes közúti autók építésében. Az egyik első sikere 1965-ben volt, amikor Manfred Schiek több versenyt nyert az Aufrecht és Melcher által kifejlesztett 300 SE motorral. A versenyzés szempontjából az AMG első sikere a Spa 24 Hours volt, ahol az AMG Mercedes 300 SEL 6.8 bajnok volt az osztályában, és összességében második helyezést ért el.

Vásárol egy Mercedes-Benz AMG-t?

Ez a győzelem az a tény, hogy az egész világ megismerte az AMG-t. Azóta az AMG teljesítmény-technológiája egyre több Mercedes-modellben vált elérhetővé. Amikor az AMG egy 5.0 literes V8-at telepített egy E-osztályú kupába, a vállalat világszerte hírnevet szeretett.

Mercedes-Benz AMG

E & R Classics, a Mercedes-Benz klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak annak, ha megvásárol egy Mercedes-Benz AMG autót az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Mercedes-Benz AMG autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Mercedes-Benz AMG autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk