Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Mercedes-Benz 230 SL

A Mercedes-Benz 230SL gyártása június 1963-ban kezdődött és 5 január 1967-jén ért véget. Az alváz a W111 szedán platformon alapult, csökkentett tengelytávolsággal, recirkulációs golyós kormányzással, kettős kereszttartó elülső felfüggesztéssel és független, egycsuklós, lengéscsillapító hátsó tengellyel. A kettős áramkörű fékrendszer elülső tárcsafékekkel és erőátviteli hátsó dobfékekkel rendelkezik. A Mercedes-Benz 230SL-et négyfokozatú kézi sebességváltóval, vagy opcionális, nagyon rugalmas folyadékkal összekapcsolt, négyfokozatú automata váltóval kínálták, amely különösen népszerű volt az USA-ban. Május 1966-től a ZF S5-20 ötfokozatú kézi sebességváltó extra opcióként kapható, ami különösen népszerű Olaszországban.

Mercedes-Benz Classic autók eladó

Az 2.308cc nyomatékot a Mercedes-Benz tiszteletreméltó M180 inline-6 alapja 4 fő csapágyakkal és a mechanikus Bosch többportos üzemanyag-befecskendezéssel. A Mercedes-Benz számos módosítást végzett annak érdekében, hogy növelje teljesítményét, beleértve az 2.197cc növekvő elmozdulását, és egy teljesen új hengerfejet használt, melynek nagyobb tömörítési aránya, nagyított szelepei és módosított vezérműtengelye volt. Az 6 helyett 2 dugattyúkkal ellátott üzemanyag-befecskendező szivattyút szereltek fel, amely lehetővé tette a fúvókák elhelyezését a hengerfejbe, és az üzemanyag felvételét a szívócsatornán és a nyitott szelepeken keresztül közvetlenül az égéstérbe.

Mercedes-Benz 230SL vásárlása?

Rudolf Uhlenhaut, a Mercedes-Benz főmérnöke bemutatta a Mercedes-Benz 230SL képességeit a szűk, 3 negyed mérföldes Annemasse Vétraz-Monthoux versenypályán 1963-ban.

Mercedes-Benz 230SL

E & R Classics, a Mercedes-Benz klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak a Mercedes-Benz 230SL autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások a Mercedes-Benz 230SL autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Mercedes-Benz 230SL autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk