Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Mercedes-Benz 190 SL

A Mercedes-Benz 190SL egy 2-ajtó nagy, túrázható kabrióautó, opcionálisan cserélhető keménytetővel, amelyet a Mercedes-Benz gyártott 1955-Feb 1963 között. A prototípust először az 1954 NYC Auto Show-ban mutatták be.

Mercedes-Benz Classic autók eladó

A Mercedes-Benz 190SL-et a gyorsabb, drágább Mercedes-Benz 300SL mellett értékesítették, melyet a stílus, a tervezés, a részletezés és a teljesen független felfüggesztés egyaránt hasonlított.

Mercedes-Benz 190SL vásárlása?

A Mercedes-Benz 190SL-t egy új, kissé túllépő 1.9L egyenes 4 SOHC motor hajtotta, amely 105 PS-t fejlesztett ki, amely hírnevet szerzett, hogy nem futott simán, főként a kettős fojtó kettős Solex karburátorok megfelelő szinkronizálásának nehézsége miatt. amelyet később (detunált formában) is használtak a W120 180 és W121 190 modellekben. Az 4SL 190-hengerű motorblokkja az 6SL 300-hengerű motorján alapult. Az 85mm furatot nem változtattuk meg, bár az 190SL löketét 88.0mm-ről 83.6mm-re csökkentettük. A gépkocsi lágy felülettel vagy cserélhető merevlemezzel kapható. Az első években az 190SL sportpálya modellként kapható, kis perspex szélvédővel és spartán 1 darab bőrborítású vödör ülésekkel és alumínium ajtókkal, bár minden versenyképességi törekvés szerény volt.

Mercedes-Benz 190SL

E & R Classics, a Mercedes-Benz klasszikus autó szakembere

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Mercedes-Benz 190SL autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások a Mercedes-Benz 190SL autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Mercedes-Benz 190SL autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk