Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Jaguar XJS

A Jaguar 1975-ben mutatta be az XJ-S-t, amely a Jaguar E-típus utódjaként funkcionált. Az autó tervezését és fejlesztését William Heynes vezette. Az első sorozat tartalmazott egy V12-es motort, amely választhat kézi vagy automatikus sebességváltó között. Az autó 0 másodperc alatt gyorsul fel 97-ról 7.6 km / h-ra, maximális sebessége pedig 230 km / h. Az XJ-S az üzemanyag-válság idején került piacra. Az ablakok mögötti fenékrészletek azt eredményezték, hogy a német hatóságok megtagadták az XJS jóváhagyását. Ez ahhoz vezetett, hogy minden német vásárlónak útmutatást kellett szereznie minden egyes autó számára.

Jaguar Classic autók eladó

A Jaguar XJ-S második sorozatát 1981 és 1991 között gyártották, és az első sorozathoz képest számos változtatást tartalmazott. Az XJ-S-t átnevezték az XJ-S HE-re, a nagy hatékonyságú V12 motor miatt. A motor sokkal jobb üzemanyag-fogyasztást eredményezett, és a teljesítménye 295 lóerőre nőtt (Észak-Amerikában 263 lóerő). Az autó külső és belső részében számos változtatást hajtottak végre, például az ötkaros könnyűfém keréktárcsákat és a lökhárítók felső részén található krómozott betéteket.

Jaguar XJS vásárlása?

Az XJS harmadik sorozatát 1991-ben indították. Ismét számos változtatást hajtottak végre, például a kibővített hátsó ablakokat. A fenékrészek megmaradtak, mert Geoff Lawson tervező ezeket az autó karakterének részeként írta le. Az autó új motorral és a sebességváltóval frissített. Az XK8 több év után vált az XJS utódjává.

Jaguar XJS

E & R Classics, a Jaguar klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak annak, ha Jaguar XJS autót vásárolnak az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások Jaguar XJS autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Jaguar XJS autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk