Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Jaguar MK II

A Jaguar MK II egy luxus sportkard. A II. Márkát 1959 és 1967 között gyártották, és az I. márk utódjaként funkcionált. A II. Márkának azonban nem volt közvetlen utódja. Az autó háromféle motorral kapható, nevezetesen a 2.4, a 3.4 és a 3.8 liter. A Mark 2.4 teljesítménye 120 lóerő, a Mark 3.4 teljesítménye 210 ló, a Mark 3.8 pedig 220 lóerővel rendelkezik.

Jaguar Classic autók eladó

Az autó karosszéria számos változást tapasztalt az elődhöz képest. Az egyik ilyen változás az volt, hogy az autót átdolgozták a derékvonal fölött, ami 18% -kal javította a látást. A felülvizsgált karosszéria különféle hűtőrácsot és nagyobb helyzetben lévő lámpákat tartalmazott. Az autó karosszériája azonban nem volt az egyetlen megváltoztatott autó része. Az autó belseje javított hangszer-elrendezést kapott. A Jaguar MK II-vel a négykerekű tárcsafékek váltak a szériássá.

Jaguar MK II vásárlása?

Például a 3.4 liter legnagyobb sebességet 119.9 km / h (193 mph) sebességgel éri el. Az autó 0 - 60 km / h (97 km / h) sebességgel mindössze 11.9 másodperc alatt megy el. A 3.4 litereshez képest a 3.8 liter maximális sebességet 125 km / h (201 km / h) érte el, és a 0–60 km / h (97 kmh) sebességet mindössze 8.5 másodperc alatt képes elérni. A Jaguar összesen 83976 Mark II sorozatú autót gyártott. 1967 után a 2.4 és 3.4 literes Mark II-et 240-re és 340-re nevezték el.

Jaguar MK II

E & R Classics, a Jaguar klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak annak, ha Jaguar MK II autót vásárolnak az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások Jaguar MK II autójára
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Jaguar MK II autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk