Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Jaguar F-Type

A Jaguar F-Type egy kétüléses sportkocsi az 2013-től, amelyet a Jaguar Land Rover brit autógyártó gyárt Jaguar márkanév alatt. A kivitel egy rövidebb XK-kabriolettre épül. Ez a híres E-típus szellemi utódja. Ez helyettesíti a Jaguar XK-t is. Az autót eredetileg két ajtós, puha felső kabrióként adták ki, egy 2 ajtós gyorscsatornás változattal később az 2013-ben.

Jaguar Classic autók eladó

F típusú fogalom
Az F-típust a Detroiti Autószalonon mutatták be 2000 januárjában. Kétüléses rodster volt, az S-típusú szedán 3.0 V6 motorjával. Geoff Lawson az autó fejlesztésén dolgozott, de hirtelen meghalt az 1999-ben. A projektet Ian Callum folytatta. Ezt a projektet gyorsan lemondták, de később újraélesztették.

F típusú kabriolett
A Jaguar F-típusú kabriolett változatát először a londoni Sundance-ben mutatták be, amelyet az 2013-en a Párizsi Autószalonon mutattak be.

Jaguar F típusú vásárlása?

F-típusú kupé
A kupé verziót a 2013-as Los Angeles-i Autószalonon (F-Type R Coupé) és a 2013-as Tokiói Autószalonon mutatták be, majd a 2013-as Jaguar Sportakadémia éves díjátadója következett. A jármű 2014 tavaszán került forgalomba. A bemutatott modellek az F-Type (340 LE), az F-Type S (380 PS) és az F-Type R (550 PS).

F típusú SVR
A 2016 márciusi genfi ​​autókiállításon a Jaguar bemutatta az F-típusú SVR-t. Az autó ugyanazzal az 5.0 literes töltött V8 motorral rendelkezik, mint a V8 S és R, de 567 lóerővel 6500 fordulaton. Az autó 0-ről 100 km / h-ra megy 3.5 másodpercben, és a legnagyobb sebessége 322 km / óra. A kabrió csak 194 km / órás sebességet érhet el.

Jaguar F-Type

E & R Classics, a Jaguar klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak egy Jaguar F-típusú autó megvásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások Jaguar F-típusú autójára
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Jaguar F-típusú autó teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk