Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Jaguar E-Type Cabriolet

A Jaguar E-Type-t eredetileg hátsókerék-meghajtású Grand Tourer-ként tervezték és mutatták be kétüléses kupé formájában, valamint kétüléses kabrióként. A kupé "2 + 2" négyüléses, meghosszabbított tengelytávú változata több évvel később jelent meg. A Jaguar E-Type későbbi modellfrissítéseit hivatalosan "Series 2" -nek és "Series 2" -nak nevezték el, és az idő múlásával a korábbi autókat "Series 4" és "Series 2" néven emlegetik. 3. márciusban vezették be az 1. sorozatot, kezdetben csak exportra. A belföldi piacra 1.5 hónappal később, 1961 júliusában került sor. Az autók ekkor az XK1S hármas SU 4 literes 1961 hengeres Jaguar XK3.8 motorját használták. A korábban gyártott autók külső motorháztető reteszeket használtak, amelyek szerszámot igényeltek a nyitáshoz, és lapos padló volt kialakítva. Ezek az autók ritkák és értékesebbek. Ezt követően a padlót úgy alakították ki, hogy még több helyet biztosítson a lábaknak, és az iker motorháztető reteszei az autó belsejébe mozdultak. 6. októberében a 6 literes motort 150 literre növelték.

Jaguar Classic autók eladó

Az 2 sorozatú autók jellemzői az üvegtető nélküli nyitott fényszórók, a körbefutó hátsó lökhárító, a visszahelyezett és a nagyobb elülső kijelzők és a hátsó lámpák a lökhárítók alatt, jobb hűtés a nagyított "száj" és két elektromos ventilátor segítségével, valamint felemelt fékek . A motort vizuálisan könnyen felismerhetik a sima polírozott bütyökhuzatokról az ipari "bordázott" megjelenés váltása. Az USA-ban két Strombergs-szel és nagyobb szelepnyílásokkal lett beállítva, de az Egyesült Királyságban hármas SU-t és a szűkebb szelepnyílásokat tartottak fenn. A belső és műszerfalat szintén átalakították; Az amerikai egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelő kapcsolók váltottak a váltókapcsolókra. Új ülések is voltak. A légkondicionáló és a szervokormány gyárilag elérhető.

Jaguar E-Type Cabriolet vásárlása?

Új, 5.3 literes, 12 hengeres Jaguar V12 motort vezettek be, standard szervokormányral és felfelé fékezettel. A rövid tengelytávú FHC karosszéria megszűnt, és a V12 csak kabrió és 2 + 2 kupé formájában volt elérhető. A kabrió a hosszabb tengelytávú 2 + 2 alaptervet használta. A 3. sorozatot könnyen felismeri a nagyméretű keresztléces első rács és a fellángolt kerékívek, valamint a hátsó jelvény, amely V12-nek hirdeti. Az amerikai piacra szánt autókat nagyméretű, kinyúló lökhárítóval felszerelt motorokkal szerelték fel, hogy megfeleljenek a 8 km / h ütközési előírásoknak, az európai modelleké azonban lényegesen kisebb. Az USA modelleknél az oldalsó jelző ismétlődik az első szárnyakon is. Nagyon korlátozott számban építettek 6 hengeres 3-as sorozatú E-típusokat is.

Jaguar E-Type Cabriolet

E & R Classics, a Jaguar klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Jaguar E-Type Cabriolet autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások a Jaguar E-Type Cabriolet autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Jaguar E-Type Cabriolet autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk