Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Honda NSX

A Honda NSX középmotoros sportautó. Az NSX név a HP-X-től származik, amely szintén sportautó volt. Az N rövidítés az NSX alatt az „új”, az S az „Sportscar” -ot jelenti. Az X az X matematikai szimbólumra utal, amely egy ismeretlen változót jelent. A nevet illetően az X egy „ismeretlen világot” jelent.

Eladó Honda klasszikus autók

Az NSX első generációját 1990 és 2005 között gyártották. Masahito Nakano és Shigeru Uehara vezette az autót tervező csapatot. Az F-16 vadászgép pilótafülke volt az ihlet az autó stílusának. Az NSX azért volt különleges, mert ez volt az első tömeggyártású autó, amely teljes alumínium karosszériával rendelkezik. Az autót a Chicagói Autószalonon mutatták be 1989-ben. Az autó az évek során több frissítést és arcvonást tett át.

Vásárol egy Honda NSX-t?

A második generációt 2016 óta gyártják. A Honda az NSX utódját 2010-ben tervezte volna elindítani. A Honda azonban egy évvel később úgy döntött, hogy a gazdasági körülmények miatt visszavonja a tervet. A második generáció koncepcióját 2012-ben mutatták be az észak-amerikai Nemzetközi Autószalonon. Az aktuális autó csak 2015-ig volt kiállítva, és csak 2016-ban került értékesítésre. A rövidítés most valami mást jelent, nevezetesen: az új sportok élménye.

Honda NSX

E & R Classics, a Honda klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Honda NSX autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Honda NSX autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Honda NSX autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk