Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Ford Mustang Cabriolet

A Ford Mustang Convertible mérsékelten változott, beleértve egy új rácsot, oldalsó díszítést, kerékfedeleket és gáz sapkát. Az 225 hp V8-hez egy Cruisematic háromfokozatú automatikus sebességváltó vált elérhetővé. Az 289 "hipo" K kódmotort egy automatikus c4 átvitellel kínálták, erősebb belső részei voltak, és egy hipo automatikus sebességváltó azonosítható a szervo külső burkolatával.

Ford Mustang Classic autók eladó

A hosszú ideig tartó tömörítő vezérműtengely, amely lehetővé tette, hogy a magas fordulatszám 289 a lóerőt ismertvé tegye, nem volt barátságos az automatikus fordulatszám-átalakító számára. A szelepfedélek kioldása esetén egy nagy „K” betű van a szeleprugók között, amelyek a csavarokkal együtt az állítható csapágyakhoz vannak rögzítve. Számos új festék- és belső színválaszték, AM / nyolcláncú hangrendszer, valamint az első AM / FM mono autórádió is rendelkezésre áll.

Ford Mustang Cabriolet vásárlása?

Eltávolította a Falcon műszercsoportot is; a korábban opcionális funkciók, köztük a kerek mérőeszközök és a párnázott napellenzők, standard felszerelésekké váltak. A Mustang átváltható az 1966-ben értékesített 72119-el.

Ford Mustang Cabriolet

E & R Classics, a Ford klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Ford Mustang Cabriolet autó vásárlásának az ER Classics-nál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Ford Mustang Cabriolet autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Ford Mustang Cabriolet autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk