Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Ford Mustang 1968

Az 1968 modellévben az utcai húzóversenyzőt az 428h-val (7.0 L) választható 335cu motorral lehetett megrendelni, melyet a Mustangok mindegyike R VIN-kódja alapján kiadtak.
Az 1967 és az 1968 modellek megszüntették a "Pony Interior" -t egy új, luxus belső csomag javára, amely különleges színválasztékkal, kefével ellátott rozsdamentes acél (1967) vagy faszerkezettel (1968), ülőgombokkal, dönthető kormánykerékkel és speciális belső burkolattal rendelkezik. . Az 1968 során gyártott 1968 modellek az első év, amikor az 3 pontkötél és vállszíjakat beépítették a szokásos övszíjakhoz képest.

Ford Mustang Classic autók eladó

A klímaberendezés teljesen integrálva volt a kötőjelbe, a hangszórók és a sztereó rendszerek korszerűsítésre kerültek, valamint egyedi központ- és felső konzolok voltak. A hátrameneti modell a hátsó összecsukható ülés lehetőségét kínálja, és a kabrió összecsukható üvegablakokkal is kapható. Túl volt a Rally-Pac, mivel az új műszercsoport rendelkezik egy opcionális fordulatszámmérővel és órával. Mérete és alakja szintén kizárta a kiegészítő felszerelését a kormányoszlop tetején. A kényelmi csoport négy figyelmeztető lámpával rendelkezik az alacsony üzemanyag, a biztonsági öv emlékeztetője, a rögzítőfék kioldása nélkül és az ajtó nyitva volt a műszerfalhoz, vagy ha az opcionális konzolt és az A / C-t rendelték, a lámpákat a konzolra szerelték fel .

Az 1968 modell változásai növelték a biztonságot egy kétfokozatú energiaelnyelő kormánykerékkel együtt, az újonnan bevezetett vállszíjakkal együtt. Egyéb változások az elülső és a hátsó oldaljelzőket is tartalmazzák, a "FORD" betűk eltávolítása a motorháztetőről, a visszapillantó tükör keretről szélvédőre mozgatásra került, most már elérhető volt egy 302 cu a V8 motorban, és a C-Stripe grafika hozzáadásra került.

Ford Mustang 1968 vásárlása?

A California Special Mustang, vagy a GT / CS vizuálisan a Shelby modell alapján készült, és csak a nyugati államokban értékesítették. A "High Country Special" -t a Colorado-i Denverben értékesítették. Míg a GT / CS csak kupéként volt elérhető, a „High Country Special” modell 1966-ben és 1967-ben és csak 1968-ben volt elérhető.

A Mustang-i visszahúzódás népszerű kulturális státuszt szerzett, amikor a Bullitt bűncselekményben élt. Frank Bullitt, Steve McQueen színésznője 1968 cu-val módosított Highland Green 390 Mustang GT botrányt vezetett, és egy fekete 4 Dodge töltőben két hitmen kergeti a film autójáratát San Francisco utcáin.

Ford Mustang 1968

E & R Classics, a Ford klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyökkel jár a Ford Mustang 1968 autó megvásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Ford Mustang 1968 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Ford Ford Mustang 1968 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk