Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Ford Mustang 1967

Az 1967 modellév Mustang volt az első modell újratervezése. A Ford tervezői egy nagyobb verziót készítettek, még akkor is, ha az eredeti értékesítési sikert ért el, és míg "Iacocca később panaszkodott a Mustang növekedéséről, felügyelte az 1967 újratervezését." A fő mechanikai jellemző az volt, hogy lehetővé tette egy nagy blokk V8 motor telepítését.

Ford Mustang Classic autók eladó

Növelte a teljes méretet, a belső és a rakományt. A külső burkolat változtatásai közé tartoztak a homorú hátsó lámpák, az oldalsó lapát (1967) és a króm (1968) oldalsó díszítés, a négyszögletes visszapillantó tükrök, valamint a szokásos éves kerék- és gázfedél változások. A nagy teljesítményű 289 opciót az új 320 hp 390 cu (6.4 L) FE motor mögött helyezték el a Ford Thunderbird-től, amely négy hordós karburátorral volt felszerelve.

Ford Mustang 1967 vásárlása?

Egy 390 GT motor és egy 4 sebességű kézi sebességváltó negyed mérföldes időket regisztrált, körülbelül 13 másodperc és 105 mph (169 km / h) sebességnél.

Ford Mustang 1967

E & R Classics, a Ford klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyökkel jár a Ford Mustang 1967 autó megvásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Ford Mustang 1967 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Ford Ford Mustang 1967 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk