Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Ford Mustang 1966

Az 1966 Mustang mérsékelt változásokkal debütált, beleértve az új rácsot, az oldalsó díszítést, a kerékfedeleket és a gáz sapkát. Az 225 hp V8-hez egy Cruisematic háromfokozatú automatikus sebességváltó vált elérhetővé. Az 289 "hipo" K kódmotort egy automatikus c4 átvitellel szállították, erősebb belsők voltak, és egy hipo automatikus sebességváltó azonosítható a szervo külső burkolatával. A hosszú ideig tartó tömörítő vezérműtengely, amely lehetővé tette, hogy a magas fordulatszám 289 a lóerőt ismertvé tegye, nem volt barátságos az automatikus fordulatszám-átalakító számára. A "HiPo" -ot nagyon könnyedén meg lehetett mutatni az 1-inch-es vastag (25 mm) rezgéscsillapítóval, ami a vákuum elülső egység hiánya a kettős pont elosztón.

Ford Mustang Classic autók eladó

A szelepfedélek kioldásával egy nagy „K” betű van a szeleprugók között, amely a csapok csavarjaival együtt (más 289-ekhez nyomott csavarral szemben) van beállítva az állítható csapágyakhoz. Számos új festék- és belső színválaszték, AM / nyolcláncú hangrendszer, valamint az első AM / FM mono autórádió is rendelkezésre áll. Eltávolította a Falcon műszercsoportot is; a korábban opcionális funkciók, köztük a kerek mérőeszközök és a párnázott napellenzők, standard felszerelésekké váltak. A Mustang átváltható az 1966-ben értékesített 72119-el.

Ford Mustang 1966 vásárlása?

Az 1965 és az 1966 Mustangokat a külsõ változatok különböztetik meg, hasonló kialakítás ellenére. Ezek a variációk magukban foglalják az ajtók mögötti negyeddarabok emblémáját. Az 1965-ben az embléma egyetlen függőleges krómdarab volt, míg az 1966-ben a embléma kisebb magasságú volt, és három vízszintes sávja volt, amelyek az „E” -re hasonlítanak. Az első szívó rácsok és díszek szintén eltérőek voltak. Az 1965 elülső rács "méhsejt" mintát használt, míg az 1966 változat "réselt" stílus volt. Míg mindkét modellév a "Horse and Corral" jelképet használja a rácson, az 1965 4 rúdjai a korallok mindkét oldaláról nyúlnak, míg az 1966-en ezek a rudak eltávolításra kerültek. Az 1966 bemutatta a „High Country Special” limitált kiadást, melyből 333-ot értékesítettek Coloradóban, Wyomingban és Nebraskában.

Ford Mustang 1966

E & R Classics, a Ford klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyökkel jár a Ford Mustang 1966 autó megvásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Ford Mustang 1966 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Ford Ford Mustang 1966 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk