Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Ford Mustang 1965

A szokásos 1965 modellévi gyártás kezdetén a Mustangban többször történt változás, öt hónappal a bevezetése után. Ezeket az autókat "késői 65-ként" ismerték, és az augusztus 1964-i gyári újratelepítése után épültek. Megváltozott a motor felállás, 200 cu in (3.3 L) "T-kód" motorral, amely 120 hp (89 kW; 122 PS). Az 260 modell 4.3 cu in (1964 L) motorjának gyártása megszűnt, amikor az 200 modellév véget ért. Egy új 289 hp "C-kód" 4.7 cu in (8 L) motorral helyettesítették, amelynek alapja V225 volt. A következő sorban egy "A-kód" 168 hp (228 kW; 4 PS) 271barrel karburált változat volt, amelyet a változatlan "Hi-Po" "K-kód" 202 hp (275 kW; 289 PS) 1964 követett. Az egyenáramú villamos generátort egy új váltakozó áramú váltó váltotta fel az összes Fords-nél (az 1965 XNUMX-től való megkülönböztetésének módja az, hogy a generátor jelzőfénye a "GEN" vagy "ALT" jelzésű.

Ford Mustang Classic autók eladó

A Mustang GT változatot a "GT Equipment Package" -ként vezették be, és tartalmazott egy V8 motort (leggyakrabban az 225 hp (168 kW; 228 PS) 289), a rácsra szerelt ködlámpákat, a rocker panel csíkokat és a lemezfékeket. A belső térben a GT opció egy másik műszerfalat adott hozzá, amely sebességmérőt, üzemanyagmérőt, hőmérsékletet tartalmazott. mérőműszer, olajnyomásmérő és ampermérő öt kerek tárcsán (a mérőszámok nem voltak számokkal jelezve). Ezenkívül az 1965-ban az autóhoz hozzáadták a hátrameneti lámpákat. A Mustang eredetileg kemény vagy átalakítható volt, de az autók korai tervezési fázisaiban erőteljesen megfontolták a visszahúzódási modellt. Az 1965 Shelby Mustang-ban született, csak az újonnan bevezetett, hátrafelé visszahúzódó karosszéria-változatban kapható, melynek hátsó hátsó üvege és megkülönböztető szellőzőnyílásai voltak.

Ford Mustang 1965 vásárlása?

Az 1965-ös Mustang alapfelszereltsége az állítható vezető- és utasülés, az AM rádió és a padlóra szerelt váltó, különféle színben. A Ford további belső lehetőségeket adott hozzá az 1965-ös modellév során. A Interior Decor Group népies nevén "Pony Interior" volt, mivel az ülés elülső részén dombornyomott futó pónik kerültek beépítésre, beépített kartámaszok, fatermék rátétes akcentusok és egy kerek nyomtávú klaszter, amely felváltaná a Falcon szokásos műszerét. Rendelkezésre álltak napellenzők, (mechanikus) távirányítós tükör, padlókonzol és pad ülés is. A Ford később egy műszerfalon belüli légkondicionáló egységet kínált, és megszüntette a csak 1965 elején kínált műanyag szövetbetéttel ellátott ülést. A szigorúan szórakozásra tervezett egyik lehetőség a Rally-Pac volt. 1963-ban mutatták be a Ford sikere után az akkori Monte Carlo Rallyn, és elérhetővé vált a többi Ford és Mercury kompakt és köztes terméken. A Rally-Pac kombinált óra és fordulatszámmérő volt a kormányoszlopra szerelve. Gyárilag megrendelt termékként kapható 69.30 USD-ért. A kereskedő által telepített Rally-Pac ára 75.95 USD. A reprodukciók jelenleg számos Mustang restaurációs alkatrész-forrásból elérhetőek. Az iránytű, a hátsó biztonsági övek, az A / C és a hátsó lámpák szintén választhatóak voltak.

Ford Mustang 1965

E & R Classics, a Ford klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyökkel jár a Ford Mustang 1965 autó megvásárlása az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Ford Mustang 1965 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Ford Ford Mustang 1965 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk