Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Fiat 500

A Fiat 500 egy jól ismert autó. Gyökerei a Fiat Topolino-val kezdődtek. A Topolino annyira sikeres volt, hogy a Fiat utód tervezését kezdte. Végül a Fiat két utóddal jött: a Fiat 600-nak, amely négy személynek volt hely, és a Fiat Nuovanak, amely két embernek volt helyisége. A Fiat 600 nagy siker volt. A Fiat Nuova azonban küzdött.

Eladó Fiat klasszikus autók

A Nuova két hengeres motorral rendelkezik a 600-as négyhengeres motorjához képest. Az autó sebességét 85 km / h-ra korlátozták, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az autó nem megy olyan gyorsan, mint a 600-as. A Nuova-tól többek között hiányzott az üzemanyag-fogyasztásmérő. A Nuova motorjának teljesítményét néhány hónap múlva kissé javította a Fiat, de ez nem változtatta meg az autó legnagyobb sebességét.

Vásárol egy Fiat 500-at?

1958-ban a Fiat az 500 sporttal érkezett, amely egy erősebb motort tartalmazott, amely 105 km / h maximális sebességet tudott elérni. Csak egy évvel később gyártották a „Tetto Apribile” készüléket. A Fiat 500 egyre több sikert ért el.

Fiat 500

E & R Classics, a Fiat klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Fiat 500 autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások a Fiat 500 autójára
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Fiat 500 autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk