Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Chevrolet Corvette

A Corvette két ajtós sportkocsi. Az autót 1953 óta gyártják. A Corvette első generációját C1-nek hívják. A modell 1953 és 1962 között készült. Az első két évben a C1 nem tartalmazott V8 motort. A V8 motor 1955-ben opcionálisan került forgalomba az autóban, ami javította az autó gyorsulását. 1956-ban a Chevrolet bemutatta a Corvette új külsejét. 1956-tól az autó opcionális funkciókkal, például elektromos ablakemelőkkel és négy sebességes kézi sebességváltóval rendelkezik. A Corvette-t 1958-ban felülvizsgálták. A belső tér apró változtatásokat tartalmazott, mint például egy új kormánykerék és műszerfal. Az autó külsejét is megváltoztatták, például hosszabb elülső felülettel. Az autó hátsó részét 1961-ben teljesen átdolgozták.

Chevrolet klasszikus autók eladó

1963 és 1967 között gyártották a Corvette második generációját. A C2 összességében kisebb volt, mint a C1. Az autót Larry Shinoda tervezte, és Sting Ray néven kapta. A Sting Ray név a sportes versenyautóra utal, a Corvette Stingray Racer-re, amelyet Bill Mitchell tervezett. A Stingray Racer nagy hatással volt a Chevrolet Corvette második generációjának stílusára. Az autó egy kupé volt, amely rejtett fényszórókat és nem működőképes motorháztető nyílásokat tartalmazott. 1963 végén a légkondicionálás opcionális funkcióvá vált az autó számára. 1966-ban az autó választható fejtámlákat is tartalmazott.

Vásárol egy Chevrolet Corvette-t?

A Chevrolet Corvette harmadik generációját 1968 és 1982 között gyártották. A C3 volt az első autó, amely a T-tetejét leszerelhető tetőpanelekkel használta. A C3 motorja és alváza összehasonlítható volt az elődjével, a C2-vel. A C3 testének és belső tereinek azonban eltérő volt a Corvette C2-hez képest. A harmadik generáció a Stingray nevet is használta, de egy szóként. 1970-ben a C3 Stingray felülvizsgálták olyan fejlesztésekkel, mint az átalakított ülések. A króm lökhárítók használata 1973-ban véget ért. A C4-et 1984 és 1996 között gyártották. Az autót teljesen átalakították. A C4-nek 43 prototípusa volt a minőségi problémák és az alkatrészek késése miatt.

Chevrolet Corvette

E & R Classics, a Chevrolet klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak annak, ha Chevrolet Corvette autót vásárolnak az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Chevrolet Corvette autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Chevrolet Corvette autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk