Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Aston Martin Vanquish

Az Aston Martin Vanquish egy szuper nagy turista, amelyet az Aston Martin adott ki 2001-ben a Virage utódjaként. Az Ian Callum által tervezett és a Genfi Autószalonon 12-ben bemutatott első generációs V2001 Vanquish 2001 és 2005 között készült. 2004-ben egy erősebb változat, a Vanquish S lett az Aston Martin zászlóshajója. A Vanquish második generációját 2012-ben mutatták be, majd 2017-ben a Vanquish S követte erősebb motorral és továbbfejlesztett aerodinamikával. A Vanquish-t az Aston Martin DBS Superleggera követte 2018-ban.

Aston Martin Classic autók eladó

Az Aston Martin V12 Vanquish-t Ian Callum tervezte, és sok hasonlóság volt a DB7 Vantage-zal. Az autóra azonban nagy hatással volt a Project Vantage Concept prototípusa, amely 1998 januárjában debütált V12-es motorral az észak-amerikai nemzetközi autókiállításon. A V12 460 lóerőt 6,500 fordulat / perc sebességgel állít elő. A standard Vanquish modellnek 355 mm-es fúrt és szellőző tárcsafékje volt négyfazékú féknyereggel, ABS-sel és elektronikus fékelosztóval. A 2002-es James Bond film „Die Another Day” című előadása a V12 Vanquish harmadik helyét adta a „valaha legjobb filmautók” listáján. A Vanquish volt az alapja két koncepcióautónak, mindkettőt a 2004-es Nemzetközi Genfi Autószalonon mutatták be, a Zagato Roadster és a Bertone Jet 2 modelleket.

Aston Martin Vanquish vásárlása?

Aston Martin Vanquish

E & R Classics, az Aston Martin klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

A Vanquish S a 2004-es Párizsi Autószalonon debütált, több erővel és kisebb stílusváltozatokkal. A motor továbbra is 5935 köbcentimétert tartott, de a teljesítmény 460-ról 520-ra nőtt. Új látványkerék, más orrforma, új, megemelt csomagtérfedél spoilerrel és S-emblémával, valamint egy elülső kis osztó hozzáadása volt a látványváltozás. A 2004-es Sports Dynamic Pack már beépítésre került, sportosabb futóművel, kormányzási és fékezési funkciókkal. Ezt a modellt a 2005-ös és 2006-os modellévekben adták el az Egyesült Államokban, kisebb változtatásokkal. A Vanquish S nagyobb fékekkel rendelkezett, mint a V12 Vanquish. A Vanquish produkciót a Vanquish S Ultimate Edition-szel ünnepelték. A 322 km / h-nál nagyobb sebességgel a Vanquish S az eddigi leggyorsabb Aston Martin volt, a 77-as One-2008 bevezetéséig. A Vanquish gyártása 19. július 2007-én ért véget, és egybeesett a Newport Pagnell gyár bezárásával. 49 év után.

Milyen előnyei vannak az Aston Martin Vanquish autó megvásárlásának az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az Aston Martin Vanquish autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Aston Martin Vanquish autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk