Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Október 3 (német egységnap) NYITVA - Október vasárnap 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)
Menj a leltárba Adja el az autómat

Aston Martin V8

Az Aston Martin V8 az Aston Martin által gyártott autó az Egyesült Királyságban az 1969 és az 1989 között. Mint minden hagyományos Aston Martin autó, teljesen kézzel készített. Az Aston Martin ügyfelei évekig nyolc hengerrel rendelkező autót kértek, így az Aston Martin egy nagyobb autót tervezett. A motor még nem volt kész, így az 1967-ban a DBS a DB6 egyenes hat Vantage motorjával jött ki. Két évvel később a V8 kész volt, és a DBS V8 megjelent. Az 1973-ban az egyenes hat Vantage megszűnésével a DBS V8, az Aston Martin V8, csaknem 20 évek óta a vállalat fő autója lett.

Aston Martin Classic autók eladó

Az Aston Martin V8 Vantage-t az 1977-ben elindított 270 km / h csúcssebessége óta dicsérték. A motort megosztották a Lagondával, de jobb bütyköstengelyeket, megnövekedett tömörítési arányt, nagyobb szívószelepeket és nagyobb karburátorokat használtak az új gyűjtőkön. Az előadás 0-97 km / h sebességgel 5.3 másodpercben csodálatos volt, ami egy másodperccel gyorsabb, mint a Ferrari Daytona. Az első sorozat négy 48IDF2 / 100 Weber karburátorral, vakító motorháztetővel és külön hátsó spoilerrel volt felszerelve. Az Oscar India változata az 1978 ősszel került bevezetésre. Egy fekete bőr borított műszerfal váltotta fel a korábbi dió műszerfalát. A fából készült műszerfal a nyolcvanas években visszatért a Vantage-ba, és fényűző megjelenést adott. Az Oscar India változata is enyhe kapacitásnövekedést kapott. Ezt a sort 1989-ig gyártották. A Vantage nevet már számos Aston Martin gépkocsiban használták, de ez egy külön modell volt. Bár az Aston Martin V8-on alapul, a sok részletváltozás egyedülálló vezetési élményt teremtett. Az egyik legszembetűnőbb jellemzője a lapított motorháztető. Bár a Vantage modelleket nem importálták az Egyesült Államokban, azok a legtöbb államban a DOT „Show and Display” szabályai közé tartoznak. Az 1986 és az 1989 között Vantage Volante átalakítható változat készült. Hat mechanikusan összehasonlítható autót építettek elő egy speciális rendelésre, de addig nem voltak rendszeresen elérhetők. A gyártási változat még mélyebb elülső spoilert kapott, mint a Vantage, még nagyobb keréktárcsák és hosszabb oldalsó szoknyák. 1987-ben a walesi herceg Vantage Volante-t kapott, de kérésére a szélesebb körívek, az elülső levegőgát és a gyártó autó oldalsó szegélyei nélkül. Ez az autó az úgynevezett „Wales-herceg” néven vált ismertté, melynek 26 más autóit építették. Ezeket általában az 8s és az 70s összes V80 modelljének leginkább kívánatosnak tekintik.

Aston Martin V8 vásárlása?

Aston Martin V8

E & R Classics, az Aston Martin klasszikus autós szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Az Aston Martin V8 Zagato nagy túrázó volt az 80-tól. Az 52 és az 37 között csak 1986 és 1990 konverterek épültek. A kupét először a Genfi Autószalonon mutatták be az 1986-ban, amelyet az átváltható később követett. A V8 Zagato alapja az Aston Martin V8, de a híres Zagato által készített test. A design az 4-ekből származó Aston Martin DB1960 GT Zagato szögletes, modern értelmezése volt. A Zagato-t egy 430 hp V8 motor hajtotta, amely kettős fojtószelepes Weber-karburátorral rendelkezik, ami 300 km / h csúcssebességre alkalmas. Ez egy luxusautó volt, melynek ára új 156,600 USD volt. A későbbi átváltható az 171,000 USD-ért. Az 1998-ben Rowan Atkinson komikus vásárolta meg az 20013 alvázszámmal ellátott első, jobb oldali meghajtású autót, és átalakította az Aston Martin tulajdonosok Club C2 specifikációjává. A konverziót az Aston Martin Works Service végezte, és az összes konverziós költség körülbelül 220,000 GBP volt.

Milyen előnyökkel jár az Aston Martin V8 autó megvásárlása az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az Aston Martin V8 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Aston Martin V8 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk