NL EN US DE FR ES PT IT SE DK PL CZ SK HU RO GR JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
0031416751393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Aston Martin V8 V12 Vantage

Az Aston Martin V8 Vantage-t a Genfi Autószalonon mutatták be 2005-ben. A kétüléses, kétajtós kupé alumínium szerkezetű volt. A 4.38 méter hosszú autót hátsó ajtóval szerelték fel, amely hasonlított egy ferdehátúhoz, az ülések mögött pedig egy nagy csomagtartóval. A kupé mellett még abban az évben bemutatták a V8 Vantage Roadster néven ismert kabriót. A V8 Vantage-ot egy 4.3 literes négykamrás 32 szelepes V8 hajtotta. A 2008 után gyártott modelleknél azonban 4.7 literes V8 volt. A hengerblokkot és a hengerfejeket, a főtengelyt, a hajtórudakat, a dugattyúkat, a vezérműtengelyeket, a szívó- és kipufogócsatornákat, a kenési rendszert és a motorkezelést mind az Aston Martin belsőleg tervezte, és a motort kézzel állították össze a németországi kölni AM üzemben. Az eredeti V8 Vantage 0 másodperc alatt gyorsulhat 97-ról 4.8 km / h-ra. A V8 Vantage 104,000-ban 2006 XNUMX euróba került. Tartalmazott egy hatfokozatú kézi és bőr kárpitot az ülésekhez, a műszerfalat, a kormánykereket és a sebességváltó gombot. Később opcióként egy új manuális, hatfokozatú sebességváltót, Sportshift néven vezettek be.

Aston Martin Classic autók eladó

11. december 2007-én az Aston Martin bemutatta a V8 Vantage-n alapuló koncepcióautót saját dizájnstúdiójának megnyitása keretében. Ez a V12 Vantage RS néven ismert modell a DBS AM11 V12 motorjával rendelkezett, és 510 LE-t gyártott. 1695 kg tömegével ez az autó 0 másodperc alatt gyorsul 100-ról 4.2 km / h-ra, végsebessége pedig 310 km / h. A kiegészítők egy új diffúzor hátul, egy visszahúzható hátsó szárny, amely felemelhető vagy süllyeszthető, és szén-kerámia fékek. A csomagtartó fedele és a szellőző burkolata szintén szénszálból készül, hogy csökkentse az autó súlyát. 2008 elején az Aston Martin vezérigazgatója megerősítette a V12 Vantage RS gyártását 2009 közepére. A V12 Vantage RS prototípusai 2008 áprilisában jelentek meg, mire az Aston Martin 12-ben bemutatta az egyszerűen V2009 Vantage nevet viselő gyártási verziót. Aston Martin szerint az amerikai piac számára az autó szerkezetének néhány finom megváltoztatására volt szükség. Észak- és dél-amerikai előírások. Ezen fejlesztések mellett a vállalat bejelentette a V12 Vantage új, kizárólag az amerikai piacra szánt Carbon Black változatát.

Aston Martin V8 V12 Vantage vásárlása?

Aston Martin V8 V12 Vantage

E & R Classics, az Aston Martin klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak az Aston Martin V8 V12 Vantage autónak az ER Classics-on történő megvásárlásának?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az Aston Martin V8 V12 Vantage autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Aston Martin V8 V12 Vantage autó teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk