Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Aston Martin DB7

Az Aston Martin DB7 az Aston Martin által szeptember 1994 és december 2004 között gyártott nagykereskedő. A Grand Tourer kupé vagy átváltható konfigurációban volt elérhető. Az Ian Callum és Keith Helfet által tervezett prototípus 1992 novemberében fejeződött be, és március 1993-ben debütált a Genfi Autószalonon. A hathengeres DB7-et a kézi építésű V8 Virage "belépési modelljének" tekintették. Ez a modell volt a leggyakrabban előállított Aston Martin jármű, amelyen több mint 7000 egységet építettek, mielőtt a DB9 váltotta fel.

Aston Martin Classic autók eladó

A DB7 többnyire Jaguar erőforrásokból és a Ford Motor Company, az Aston Martin tulajdonosa 1988 és 2007 között, anyagi támogatásával készült. A DB7 a Jaguar XJS-ből fejlődött ki, bár sok változtatás történt. A DB7-et az oxfordshire-i Kidlingtonban tervezte Tom Walkinshaw Racing az Aston Martin megbízásából. A Virage Newport Pagnellben történő gyártásával új gyárat vásároltak az oxfordshire-i Bloxham-ben található DB7-hez, amelyet korábban a Jaguar XJ220 gyártásához használtak. A DB7 és változatai voltak az egyetlen Aston Martin autók, amelyeket Bloxhamben gyártottak, és az egyetlen olyan acélszerkezetű, amelyet a Jaguartól örököltek.

Aston Martin DB7 vásárlása?

A Volante kabrióját az észak-amerikai nemzetközi autó show-ban mutatták be Detroitban az 1996-ben. Mindkét változatnak van egy feltöltött hathengeres motorja. Az Egyesült Államokban a Coupé-t az 140,000 USD és az 150,000 USD Volante részére értékesítették. A Works Service egy speciális Driving Dynamics csomagot szállított, amely jelentősen javította a teljesítményt és a tulajdonosokat, akik többet akartak, mint amit a szabványos konfiguráció kínál.

Aston Martin DB7

E & R Classics, az Aston Martin klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak az Aston Martin DB7 autójának vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az Aston Martin DB7 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Aston Martin DB7 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk