Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Október 3 (német egységnap) NYITVA - Október vasárnap 4 EXTRA OPEN (12: 00-16: 00)
Menj a leltárba Adja el az autómat

Aston Martin DB7

Az Aston Martin DB7 az Aston Martin által szeptember 1994 és december 2004 között gyártott nagykereskedő. A Grand Tourer kupé vagy átváltható konfigurációban volt elérhető. Az Ian Callum és Keith Helfet által tervezett prototípus 1992 novemberében fejeződött be, és március 1993-ben debütált a Genfi Autószalonon. A hathengeres DB7-et a kézi építésű V8 Virage "belépési modelljének" tekintették. Ez a modell volt a leggyakrabban előállított Aston Martin jármű, amelyen több mint 7000 egységet építettek, mielőtt a DB9 váltotta fel.

Aston Martin Classic autók eladó

A DB7 többnyire Jaguar erőforrásokkal és pénzügyi támogatással készült a Ford Motor Company-tól, az Aston Martin tulajdonosától az 1988 és az 2007 között. A DB7 a Jaguar XJS-ből fejlődött ki, bár sok változás történt. A DB7-ot az Oxfordshire-i Kidlingtonban tervezték, Tom Walkinshaw Racing az Aston Martin nevében. A Newport Pagnell-ben megrendezett Virage gyártásával egy új gyárat vásároltak a DB7-nak az Oxfordshire-i Bloxhamben, amelyet korábban a Jaguar XJ220 gyártására használtak. A DB7 és annak változatai az egyetlen Aston Martin autók, amelyeket Bloxhamben gyártottak, és az egyetlen, aki Jaguarból örökölt acélszerkezettel rendelkezik.

Aston Martin DB7 vásárlása?

A Volante kabrióját az észak-amerikai nemzetközi autó show-ban mutatták be Detroitban az 1996-ben. Mindkét változatnak van egy feltöltött hathengeres motorja. Az Egyesült Államokban a Coupé-t az 140,000 USD és az 150,000 USD Volante részére értékesítették. A Works Service egy speciális Driving Dynamics csomagot szállított, amely jelentősen javította a teljesítményt és a tulajdonosokat, akik többet akartak, mint amit a szabványos konfiguráció kínál.

Aston Martin DB7

E & R Classics, az Aston Martin klasszikus autós szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak az Aston Martin DB7 autójának vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az Aston Martin DB7 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Aston Martin DB7 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk