Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Alfa Romeo Spider

Az Alfa Romeo Spider első generációját 1966 és 1993 között gyártották. 1966-ban bemutatták az első pókot. Az autó nevének megtalálása érdekében beírási versenyt rendeztek. Ezer szavazólapra érkeztek. Végül egy olasz ember vett részt a győztes szavazaton, amely „Duetto” nevet viselt. Védjegyek miatt azonban az Alfa Romeo nem tudta elnevezni az autót „Duetto” -nak. Ezért az autót 1600 Spider-nek hívták. Az autót Pininfarina tervezte. Az 1600 Spider alváza a Giulia 105 alvázán alapult. A kétüléses 1600 cmXNUMX-es négyhengeres motorral rendelkezik.

Alfa Romeo Classic autók eladó

1968 januárjában az 1750 Spider Veloce-t mutatták be a Spider 1600 utódjának. A legnagyobb sebesség 190 km / h (118 mph). Egy idő után bemutatták a Spider 1300 Junior készüléket. Az autó legnagyobb sebessége 170 km / h (106 mph). A Spider 1300 Junior alacsonyabb árú pókként működött. Az autó eltérő volt a motor teljesítménye és teljesítménye szempontjából, és hiányzott néhány olyan jellemző, amelybe a drágább autók tartoztak. A három küllős fa kormánykerék például egy két küllős műanyag peremű volt. 1970-ben jelentős változtatásokat hajtottak végre az autó külső részén. Az autó farokát felülvizsgálták, ami a csomagtér növekedéséhez vezetett. További apróbb változtatásokat hajtottak végre, például a rácsot, amely kissé különbözik az elődjétől, és az új ajtófogantyúkat. A Spider Veloce új erőművet kapott, amely megváltoztatta az 1750 Spider nevét a 2000 Spider Veloce-ben.

Alfa Romeo pókot vásárol?

1983-ban a Spider javított néhány változtatást, például a fekete gumi első és hátsó lökhárítókat és a rácsot tartalmazó első lökhárítót. Három évvel később bevezették a Quadrifoglio Verde-t (zöld négylevelű lóhere). A minőségi színvonalat három színben kínálták: piros, ezüst és fekete. Az autó belseje kissé javult. Az autó például kapott egy új középkonzolt és az alsó műszerfal paneleket. Az évek során kisebb változások történtek. 1990-ben elindították a Pók utolsó sorozatát, több funkcióval, például elektromos hűtőventilátorral és teljes szélességű hátsó lámpával.

Alfa Romeo Spider

E & R Classics, az Alfa Romeo klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak az Alfa Romeo Spider autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások az Alfa Romeo Spider autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Alfa Romeo Spider autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk