NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Alfa Romeo GTV

Az Alfa GTV-t 1994 és 2004 között gyártották. A GTV rövidítés a Gran Turismo Veloce-t jelenti, ami gyors, nagy turnét jelent. A GTV az Alfetta GTV kupé utódjaként működött. Az autót Enrico Fumia tervezte. A Fiat 1986-ban az Alfa Romeo tulajdonosává vált, ami a GTV késleltetését eredményezte. A GTV célja az Alfa Romeo sportos kupé hagyományának helyreállítása volt. Miután a tervezést a Fiat vezérigazgatója, Vittorio Ghidella jóváhagyta, Walter de Silva volt a felelős az autó részleteinek, akárcsak a belsőépítészet kidolgozásáért. A GTV-t 1995 márciusában hivatalosan indították a Genfi Autószalonon.

Alfa Romeo Classic autók eladó

Az autóban 1997-ben több változtatást hajtottak végre. Az autó új motorral rendelkezik. Az autó külseje is megváltozott, például egy új kerék kialakítás, amely extra helyet biztosít a nagyobb gereblyéknek és a piros négyes féknyeregnek. Az autó belsejét megújították a MOMO bőrülésekkel, amelyeket több színben kínáltak. Az ülések színe megegyezik például a szőnyeg színével és az opcionálisan kódolt öltés színével. Ezenkívül az autónak egy új hárompiros kormánykerék volt.

Alfa Romeo GTV-t vásárol?

1998-ban új változtatásokat hajtottak végre az autóban, elsősorban a belső terekben. Az autó például kapott egy új középkonzolt és egy másik műszercsoportot. Az autó külső részén végrehajtott változtatások tartalmazzák a rács körül lévő krómkeretet, valamint a színkóddal ellátott oldalsó szoknyákat és lökhárítókat. Ezen felül új motort vezettek be. A műszerfal két új színben, a piros és a kék, a szokásos fekete mellett kapható. 2000-ben a motorokat felújították, hogy megfeleljenek az új Euro3 kibocsátási előírásoknak. Az autó külsejét 2003-ban megváltoztatták. Az autó új rácsot és különféle első lökhárítókat kapott eltolt rendszámtábla tartóval. A belső térben néhány apró változás történt, például a műszervilágítás színének megváltozása.

Alfa Romeo GTV

E & R Classics, az Alfa Romeo klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak az Alfa Romeo GTV autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások az Alfa Romeo GTV autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Alfa Romeo GTV autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk