Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Alfa Romeo Giulietta

Az Alfa Romeo Giulietta-t 1954 óta gyártják. Az első Giuliettat 1954-ben a torinói autókiállításon mutatták be. Az autó egy Sprint 2 + 2 kupé volt, amelyet Franco Scaglione tervezett. Az 1955-es torinói autókiállításon bemutatták a négy ajtós, Berlina szalonot. Röviddel ezután a Giulietta Spider-et mutatták be. 4-ben bemutatták a Giulietta TI-t. Az autó erősebb volt, mint a Berlina, és kissé eltérő külső volt.

Alfa Romeo Classic autók eladó

1959-ben a Giulietta Berlina átdolgozásra került. Az autót 1959-ben mutatták be a frankfurti autókiállításon. Az autó néhány mechanikai és külső változást tapasztalt. Az üzemanyag-szivattyút például alacsonyabb helyzetbe állították. Az autó külseje például egy felülvizsgált frontot és új króm kerettel ellátott rácsot kapott. Az autó hátsó része például nagyobb hátsó lámpákkal rendelkezik. Az autó belseje rendezettebb volt, és új anyagból készült. 1961-ben a Giulietta Normale és a TI felülvizsgált motorokat és új kipufogórendszereket kaptak. Az autó szinte képes volt elérni a 160 km / h (99 mph) sebességet. Az autó külseje és belseje szintén kisebb változásokon ment keresztül. A TI belsejében padok helyett egyedi ülések voltak. A külső oldalsó rácsokat a középső pajzsmal együtt áttörték.

Alfa Romeo Giulietta vásárlása?

Az Alfa Romeo Giulietta 116-as modell egy kisméretű szalonkocsi volt. Az autót 1977 és 1985 között gyártották. Az autó tervezése az Alfa Romeo Alfetta alvázán alapult. 1977-ben két modell érhető el, nevezetesen a Giulietta 1.3 és a Giulietta 1.6. Néhány éven belül a Giulietta 1.8 és a Giulietta Super bemutatásra kerültek. 1981-ben a Giulietta néhány kisebb változtatást kapott a belső és külső részben. Az autó műanyag védelemben részesült az alsó test körül. A belső térben az autó új kormánykerékkel és új ülésekkel rendelkezik. A műszerfal és a középső kartámasz is megújultak. A Giulietta Turbodelta-t 1982-ben mutatták be a párizsi motorkiállításon. A Turbodelta egy speciális változat volt, amely tartalmazott egy erőteljes 1,962 cm1983-es motort. Egy évvel később, XNUMX-ban a Giulietta az autó több részében, például a műszerfalban, a műszerekben és a lökhárítókban kisebb módosításokkal került bemutatásra.

Alfa Romeo Giulietta

E & R Classics, az Alfa Romeo klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak az Alfa Romeo Giulietta autó megvásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások az Alfa Romeo Giulietta autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Alfa Romeo Giulietta autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk