Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart
Menj a leltárba Adja el az autómat

Alfa Romeo Giulia

Az Alfa Romeo Giuliat 1962 és 1978 között gyártották. A Giulia célja a Giulietta helyettesítése volt. A Giulia TI-t Monza körútján mutatták le. Az autó külseje nem olyan volt, mint a Giulietta négyzet alakú tetővonallal, motorháztetőjével és csomagtartójával. A Giulia TI-t Orazio Satta Puliga tervezte. Az autó kapacitása javult, ami 166 km / h legnagyobb sebességet eredményezett. A Giulia sikeres volt. Nem sokkal a TI megjelenése után 1963-ban mutatták be a Giulia TI Super készüléket. Csak 501 autót gyártottak. A közúti adó miatt az Alfa Romeo 1964-ben egy autót mutatott be, amelyben kisebb motor szerepelt. A Giulia 1300 nevű autó legnagyobb sebessége 155 km / h. Több mint 30.000 autót gyártottak.

Alfa Romeo Classic autók eladó

1962-ben gyártották a Pókot, a Sprintot és a Sprint Speciale-t. Az autók tartalmaztak egy felülvizsgált 1.6 literes motort. A Sprint Speciale különbözött elegáns kupejével. A Sprint-t 1964-ig, a Pókot 1965-ig, a Sprint Speciale-t 1966-ig gyártották. 1963-ban Bertone tervez egy új modellt, nevezetesen a Giulia Sprint GT-t. Három évvel később az autó hatalmasabb motort kapott. A Sprint GT-t Giulia Sprint GT Veloce-ra nevezték át. A Giulia több versenymodellet is tartalmazott, nevezetesen a GTA-t és a Junior Zagato-t.

Alfa Romeo Giulia vásárlása?

2015 júniusában az Alfa Romeo bemutatta a kompakt végrehajtóautót, nevezetesen a 952. Az autó célja az volt, hogy visszatérjen az Alfa Romeo gyökereihez. Az Alfa Romeo olyan autókat szeretne gyártani, amelyek képesek mindennapi túrákra, valamint versenypályákra. Az elődektől eltérően a 952 hátsókerék-meghajtású motorral rendelkezik. Az Alfa Romeo 2012-ben tervezte a gépjármű leleplezését. Ez azonban óriási késéssel történt. Az autót 2015-ig nem mutatták le.

Alfa Romeo Giulia

E & R Classics, az Alfa Romeo klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak az Alfa Romeo Giulia autó megvásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások az Alfa Romeo Giulia autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az Alfa Romeo Giulia autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk