Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zandvoort 2024 történelmi nagydíja

szeptember 2024

Eladó klasszikus autók>

A történelmi 1-es képlettől a klasszikus autókig terjedő versenysorozat látványos keveréke miatt a Historic Grand Prix Zandvoort nagy versenyversenyré vált. Zandvoort életre kel a háromnapos történelmi fesztivál ideje alatt, tizenkét különféle osztályra szervezett edzések és versenyek révén. Ezen kívül négy különféle demonstráció is zajlik, amelyek 3 nap változatosságot kínálnak. Ezt a versenyeseményt 2024 szeptemberében tartják.

 

A dűnék 4.3 kilométeres körzetén túra-, GT, sport- és formula-autók indulnak. A motoros sport gazdag története minden tekintetben élvezhető, mind a pályán, mind a sofőr körzetben. Sok belföldi és külföldi résztvevő, mint minden évben, megmutatja lelkesedését az esemény iránt. Az olyan autómárkák, mint a Talbot, az Aston Martin, a Bugatti, a Bentley és a Frazer Nash, a gyönyörű autómodelleket mutatják be a Historic Grand Prix Zandvoorton. Itt klasszikus autók is vásárolhatók.

 

A paddock, a főállvány és a dűnék hozzáférését biztosító napijegy belépődíja körülbelül 35 €. Ez az ár péntekre, szombatra és vasárnapra vonatkozik. Ha egy hétvégére indul, körülbelül 60 eurót fizet. A háromnapos rendezvény hosszú nyitvatartási idejének köszönhetően körülnézhet és élvezheti az összes lenyűgöző versenyt és autót. A cím: Circuit Park Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108.