Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zandvoort 2023 történelmi nagydíja

szeptember 2023

Eladó klasszikus autók>

Zandvoort életre kel a történelmi háromnapos fesztivál ideje alatt, tizenkét különféle osztály versenyének és edzésnek köszönhetően. A történelmi Forma-1-től a klasszikus autókig terjedő nagy versenyversenynek köszönhetően a Historic Grand Prix Zandvoort versenyversenyévé vált. A 3 napos változatosság biztosítása érdekében négy különféle demonstráció van. Ez a látványos esemény 2023 szeptemberében zajlik.

 

A dűnékben lévő 4.3 kilométer hosszú körútnak köszönhetően a GT-k, a túra-, sport- és formula-autók működnek. Csodálhatja a motoros sport gazdag történetét minden szempontból, mind a pályán, mind a kerékpárosok negyedében. A történelmi Zandvoort Grand Prix rendezvényen olyan autómárkák, mint a Bugatti, Bentley, Aston Martin, Frazer Nash és Talbot mutatják be gyönyörű klasszikus autóikat. Sok belföldi és külföldi résztvevő lelkesedéssel fogadja az eseményt minden évben. Ezen felül itt klasszikus autók is vásárolhatók.

 

A karámhoz, a főállványhoz és a dűnékhez hozzáférést biztosító napijegy belépődíja körülbelül 35 euró. Ez az ár péntekre, szombatra és vasárnapra vonatkozik. Ha szeretne egy hétvégére menni, körülbelül 60 eurót fizet egy hétvégi jegyért. Ennek a 3 napos rendezvénynek a nyitvatartási idejének köszönhetően körülnézhet és élvezheti az összes lenyűgöző versenyt és autót. A cím a Circuit Park Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108. szám alatt található.