Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zandvoort 2022 történelmi nagydíja

szeptember 2022

Eladó klasszikus autók>

Sikerenek köszönhetően a Zandvoort Historic Grand Prix nagy versenyversenyré nőtte ki magát, és csodálatos keveréket kínál a történelmi Formula 1-től a klasszikus autókig. A holland Zandvoort város életre lép a háromnapos fesztivál ideje alatt, tizenkét különféle osztályra szervezett edzések és versenyek révén. Négy különféle demonstráció van, amelyek biztosítják a 3 napos változatosságot. Az eseményre 2022 szeptemberében kerül sor.

 

Élvezheti a motoros sport gazdag történetét minden szempontból, mind a pályán, mind a kerékpárosok negyedében. A dűnék 4.3 km-es körzetén túra-, GT, sport- és formula-autók indulnak. Számos belföldi és külföldi résztvevő lelkesedéssel fogadja az eseményt minden évben. A Bugatti, a Bentley, az Aston Martin, a Frazer Nash és a Talbot a történelmi Grand Prix Zandvoorton mutatják be gyönyörű klasszikus autójukat. Itt klasszikus autók is vásárolhatók.

 

A széles nyitva tartásnak köszönhetően körülnézhet és élvezheti az összes lenyűgöző autót ezen a 3 napos rendezvényen. A karámhoz, a főállványhoz és a dűnékhez hozzáférést biztosító napijegy belépési ára 35 euró körül van péntekre, szombatra és vasárnapra. Egyenlő hétvégi jegyért körülbelül 60 eurót kell fizetnie. A cím: Circuit Park Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108.