Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Zandvoort 2021 történelmi nagydíja

szeptember 2021

Eladó klasszikus autók>

A történelmi Forma-1-től a klasszikus autókig terjedő versenyszéria keverékének köszönhetően a Historic Grand Prix Zandvoort jelentős versenyversenyé vált. Zandvoort életre kel a háromnapos történelmi fesztivál ideje alatt, tizenkét különféle osztályra szervezett edzések és versenyek révén. Ezen kívül négy különféle demonstráció van, amelyek biztosítják a 3 napos változatosságot. A versenyre 2021 szeptemberében kerül sor.

 

A dűnék 4.3 kilométeres körzetén túra-, GT, sport- és formula-autók indulnak. Élvezheti a motoros sport gazdag történetét minden szempontból, mind a pályán, mind a kerékpárosok negyedében. Számos résztvevő itthon és külföldön, mint minden évben, lelkesedik az eseményről. Az olyan autómárkák, mint a Talbot, az Aston Martin, a Bugatti, a Bentley és a Frazer Nash, bemutatják gyönyörű klasszikus autóikat a Historic Grand Prix Zandvoorton. Itt klasszikus autók is vásárolhatók.

 

A 3 napos rendezvény nyitvatartási idejének köszönhetően körülnézhet és élvezheti az összes lenyűgöző autót és versenyt. Belépőjegy napijegy formájában, amely hozzáférést biztosít a karámhoz, a főállványhoz és a dűnékhez, körülbelül 35 euró pénteken, szombaton és vasárnap. Körülbelül 60 eurót fizet a hétvégi kártyáért. A cím a Circuit Park Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108. szám alatt található.