Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Zandvoort 2020 történelmi nagydíja

4 - 6 szeptember 2020

Eladó klasszikus autók>

A történelmi Zandvoort Grand Prix nagy versenyversenyré nőtte ki magát, és látványos keveréket kínál a történelmi Forma-1-től a klasszikus autóig. Zandvoort életre kel a történelmi háromnapos fesztivál ideje alatt, tizenkét különféle osztályra szervezett edzések és versenyek révén. Négy különféle demonstráció van, amelyek biztosítják a 3 napos változatosságot. A versenyre 4. szeptember 6–2020-án kerül sor.

 

A dűnék 4.3 km-es körzetén túra-, GT, sport- és formula-autók indulnak. Élvezheti a motoros sport gazdag történetét minden szempontból, mind a pályán, mind a kerékpárosok negyedében. Sok belföldi és külföldi résztvevő lelkesedéssel fogadja az eseményt minden évben. Az olyan autómárkák, mint a Bugatti, a Bentley, az Aston Martin, a Frazer Nash és a Talbot, bemutatják gyönyörű klasszikus autójukat a Zandvoort történelmi Grand Prix versenyén. Itt klasszikus autók is vásárolhatók.

 

A 3 napos rendezvény tág nyitvatartásának köszönhetően körülnézhet és élvezheti az összes lenyűgöző autót. A karámhoz, a főállványhoz és a dűnékhez hozzáférést biztosító napijegy belépési ára körülbelül 35 euró péntekre, szombatra és vasárnapra. Körülbelül 60 eurót fizet a hétvégi kártyáért. A cím a Circuit Park Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108. szám alatt található.