Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Goodwood Revival 2024

szeptember 2024

Eladó klasszikus autók>

A versenyekre Anglia déli részén kerül sor, ahol hallható minden gyönyörű autó hangja, és élvezheti a látnivalókat. A Goodwood Revival 2024 szeptemberében kerül megrendezésre a Goodwood Circuit-on, Sussexben, Angliában. Az esemény versenyautókat és motorkerékpárokat kínál, amelyek versengtek egymással az 1948-1966-os körút során.

 

A látogatók csatlakozhatnak olyan motoros sztárokhoz, mint Sir Stirling Moss, Richard Attwood, John Surtees és Derek Bell. A Goodwood Revival idején visszatérhet az 1940-es, 1950-es és 1960-as évekbe, a motorsport aranykorához. Van egy ütemterv, amelyen pontosan megnézheti, hogy mi történik.

 

A hosszú nyitva tartásnak köszönhetően elegendő idő áll rendelkezésre, hogy élvezze az esemény minden szépségét. A belépők belépődíja fejenként 80 font naponta, a hivatalos weboldalon vásárolható meg.