Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Goodwood Revival 2023

szeptember 2023

Eladó klasszikus autók>

Azok a versenyautók és motorkerékpárok, amelyek az áramkör eredeti időszakában, 1948–1966-ban versenyeztek egymással, megtalálhatók a Goodwood Revivalnál. A versenyekre Anglia déli részén kerül sor, ahol élvezheti a látnivalókat és meghallhatja a varázslat hangját. A Goodwood Revival 2023 szeptemberében kerül megrendezésre a Goodwood Circuit-on, Sussexben, Angliában.

 

A motoros sport sztárok, köztük John Surtees, Derek Bell, Sir Stirling Moss és Richard Attwood jelen lesznek, akikhez látogatóként csatlakozhat. Az 1940-es, 1950-es és 1960-as évek autójai, a motorsport aranykora várnak rád a Goodwood Revival rendezvényen. Ezen felül van egy menetrend, ahol pontosan megnézheti, hogy mi történik.

 

A széles nyitva tartás miatt elegendő idő van arra, hogy élvezze a versenyeket az eredeti pályán és még sok minden mást. A jegyeket megvásárolhatja a hivatalos weboldalon, amelyért naponta fejenként 80 fontot fizet.