Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Goodwood revival 2022

szeptember 2022

Eladó klasszikus autók>

A Goodwood Revival évente versenyautókat és motorkerékpárokat kínál, amelyek versengtek egymással az 1948-1966 áramkör eredeti szakaszában. Vegyünk egy hétvégi kirándulást, hogy élvezze a dél-angliai Sussex-t. Gyere erre a csodálatos eseményre, és élvezze a varázslat látnivalóit és hangját. Ebben az évben az 2022 szeptemberben, a Goodwood Circuit-ban, Sussexben, Angliában kerül megrendezésre.

 

A motorsport aranykora az 1940, az 1950 és az 1960. A Goodwood Revival lehetőséget kínál arra, hogy visszatérjen ebben az időben és élvezze az összes gyönyörű dolgot. A Revival lehetőséget kínál a látogatók számára, hogy csatlakozzanak a motorsport sztárokhoz, köztük Sir Stirling Mosshoz, Richard Attwoodhoz, John Surteeshez és Derek Bellhez. A rendezvény ütemterve világossá teszi, hogy hol láthatja, hogy mikor és mikor történik ez.

 

A Goodwood Revival sok látnivalót és élvezetet kínál, ezért rengeteg nyitvatartási időt biztosítottak a kiállítási hely felfedezéséhez, az eredeti pályán való versenyzés élvezetéhez és még sok minden máshoz. Jegyek az eseményre a hivatalos weboldalon vásárolhatók meg.