Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Goodwood revival 2021

szeptember 2021

Eladó klasszikus autók>

Az éves Goodwood Revival versenyautókat és motorkerékpárokat kínál, amelyek a verseny eredeti szakaszában versenyeztek az 1948-1966-ben. Gyere és élvezze a varázslat látnivalóit és hangulatát, és vegyen igénybe egy nyári hétvégét, hogy élvezze Anglia déli részét. Ebben az évben az 2021 szeptemberben, a Goodwood Circuit-ban, Sussexben, Angliában kerül megrendezésre.

 

A Goodwood Revival lehetőséget kínál arra, hogy visszatérjen az időbe, és élvezze az 1940, az 1950 és az 1960 szépségét, a motorsport aranykorát. A Revival lehetőséget kínál a látogatók számára, hogy csatlakozzanak a motorsport sztárokhoz, köztük John Surtees, Derek Bell, Sir Stirling Moss és Richard Attwood. Az eseménynek van ütemterve, ahol pontosan megnézheti, hogy mi történik.

 

Rengeteg élvezhetjük és láthatjuk, így a Goodwood Revival széles nyitvatartási időt biztosít a kiállítási hely felfedezéséhez, az eredeti pályán való versenyzéshez és még sok minden máshoz. A belépőjegyeket a hivatalos weboldalon lehet megvásárolni.