Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Goodwood revival 2020

11 szeptember 2020 egészen az 13 szeptember 2020ig

Eladó klasszikus autók>

Az éves Goodwood Revival versenyautókat és motorkerékpárokat kínál, amelyek a verseny eredeti szakaszában versenyeztek az 1948-1966-en. Vegyünk egy nyári hétvégét, hogy élvezze Anglia déli részét, gyere és élvezze a látnivalókat és a varázslat hangját. Idén az esemény szeptember 11-től 13-ig, 2020-ig zajlik a Goodwood Circuit-on, Sussexben, Angliában.

 

A Goodwood Revival lehetőséget kínál arra, hogy időben visszatérjen és élvezze az 1940, az 1950 és az 1960 szépségét, a motorsport aranykorát. A Revival lehetőséget kínál a látogatók számára, hogy csatlakozzanak a motorsport sztárokhoz, köztük Sir Stirling Mosshoz, Richard Attwoodhoz, John Surteeshez és Derek Bellhez. Az eseménynek van ütemterve, ahol láthatja, hogy mi történik.

 

Annyi látnivalóval és élvezéssel a Goodwood Revival bőséges nyitvatartási időt biztosít a kiállítási hely felfedezéséhez, az eredeti pályán való versenyzés élvezetéhez és még sok minden máshoz. A belépőjegyeket a hivatalos weboldalon lehet megvásárolni.