Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

2024-os Goodwood Fesztivál

július 2024

Eladó klasszikus autók>

A Goodwood Festival of Speed ​​rendkívül népszerű motorsport rendezvény, amely évente 10,000 1 látogatót vonz. Az esemény úgy szerveződik, hogy a Formula 2024 rajongói lehetőséget kapjanak arra, hogy ismét láthassák a klasszikus autókat és motorkerékpárokat. A rendezvényre XNUMX júliusában kerül sor. A Goodwood Fesztiválra a West Sussex-ben, Angliában kerül sor.

 

Több mint elegendő hely van a verseny megfigyelésére a különféle pontokból. A kiindulási vonalon indulnak, a ház előtt, a Molecomb sarkon keresztül, a Flint fal mentén és a Top Paddockban. Az eseménynek van ütemterve, amely pontosan megmutatja, hogy mi történik mikor. Az esemény szíve a Hillclimb. Itt a Main, a Supercar és az First Glance paddocks járművei közös földön találkoznak. Számos „Road Racer”, a „Goodwood Action Sports Show”, a Formula 1, a NASCAR és a különféle „Supercars” is rendelkezik. Nagyon sok tapasztalat van a Goodwood Speed ​​of Speed ​​fesztiválon!

 

A pénteki belépődíj személyenként 104 euró, szombaton pedig 180 euró. Vasárnap a jegy ára személyenként 166 euró. A széles nyitvatartási idő miatt szabadidejében figyelheti a versenyeket. A parkolás ingyenes, a parkoló pedig minden nap reggel 06: 30-tól tart nyitva.