Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

2023-os Goodwood Fesztivál

július 2023

Eladó klasszikus autók>

A Forma 1 rajongói ismét láthatják, hogy a klasszikus autók és motorkerékpárok működnek. Minden évben megrendezésre kerül a Goodwood Speed ​​Speed ​​fesztivál: egy rendkívül népszerű motorsport rendezvény, amely évente 10,000 2023 látogatót vonz. Az esemény XNUMX júliusában zajlik, és Angliában, West Sussex-ben zajlik.

 

Az eseménynek van ütemterve, ahol pontosan követheti a versenyt. Az esemény szíve a Hillclimb: a Main, a Supercar és a First Glance Paddocks járművei jönnek össze. Számos "Road Racer", a "Goodwood Action Sports Show", a Formula 1, a NASCAR és a "Supercars" is megtalálható. Elegendő nézőpont van a verseny megfigyeléséhez. A kiindulási vonaltól kezdve, a ház mellett, a Molecomb sarkon keresztül, a Flint fal mentén és a Top Paddockba. Sok látnivaló van a Goodwood Speed ​​of Speed ​​fesztiválon!

 

A belépőjegy pénteken személyenként 104 euróba kerül, szombaton pedig 180 euróba. Vasárnap a jegy ára személyenként 166 euró. A széles nyitva tartásnak köszönhetően minden versenyt szabadon élvezhet. A parkolás ingyenes, a parkoló pedig minden nap reggel 06: 30-tól tart nyitva.