Július 3. vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 12:00-16:00 - Júliusban és augusztusban a megszokott nyitvatartással

Ford Mustang Coupe

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat gázló készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy gázló?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk gázló!

Van Fordod, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat

Ford Mustang Coupe | Alaposan felújított | Ismert történelem | 1972

Főbb jellemzők:

- Kiterjedt helyreállítás
- Karbantartási előzmények ismertek
- Speciális festék
- 302 CUI V8
- Különböző műszaki frissítések

Eladó egy alaposan felújított Ford Mustang Coupe
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű 1972-es Ford Mustang Coupé-t. Ezt a Mustang Coupé-t újonnan szállították Londonban, Kanadában, és egy amerikai katona szállította Németországba, ahol ott állomásozott. A Mustangot végül eladták egy hollandnak, és az elmúlt 14 évet igazi lelkesedéssel töltötte.

Az előző tulajdonos alaposan restauráltatta a klasszikust egy Mustang szakemberrel. Az automata sebességváltóval rendelkező 302 CUI V8 különféle fejlesztésekkel van felszerelve, mint például gyors vezérműtengely, 4 V-os szívónyílás, Edelbrock karburátor és nagy teljesítményű alumínium hűtő. Emellett fejlécek és dupla kipufogórendszer is található, amely nagyszerű V8-as hangzást biztosít. A Mustang elöl szervo-rásegítős tárcsafékekkel és eredeti szervokormánnyal is rendelkezik, amely csodálatos vezetési élményt biztosít. Hogy ez az oldtimer egy lelkestől származik, az kiderül a teljes mappából a karbantartási és alkatrész-számlákkal. Még az eredeti füzetek is megmaradtak.

Ford Mustang Coupe speciális fényezéssel eladó
A Ford Mustang nemcsak különféle műszaki fejlesztésekkel van felszerelve, hanem fantasztikusan is néz ki. Screaming Yellow színre van festve, kockás zászló speciális festékkel. Nagyon feltűnő megjelenés, amely tökéletesen illeszkedik ennek a Ford Mustangnak a sportos megjelenéséhez. A belső tér nagyon szép állapotú, és luxus ülésekkel van felszerelve, amelyek nagy kényelmet nyújtanak a túrázás során. Röviden: egy teljesen felszerelt 1972-es Ford Mustang Coupe, amely teljesen készen áll az új tulajdonosára.

Ford Mustang Coupé-t szeretne vásárolni?
1972-es Ford Mustang Coupé-t keres? Hagyja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Eladóink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: F2625
  • Márka: gázló
  • Modell: Musztáng
  • Gyártási év: 1972
  • Int. sz .: B16611