Augusztus 15. (Nagyboldogasszony) A BEmutatóterem NYITVA - július és augusztus a szokásos módon NYITVA

Ford Mustang Fastback GT500 Shelby - „Eleanor ”- 1967

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat gázló készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy gázló?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk gázló!

Van Fordod, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat

Ford Mustang Fastback GT500 Shelby - „Eleanor ”- 1967


A Ford Mustang az amerikai autógyártó vállalat egyik legfigyelmesebb modellje. A 1964 bevezetésétől a mai napig a Ford Mustang kialakítása sok szívet gyorsabban ver fel.

A tervező, John Najjar nagy rajongója volt a P-51 Mustang vadászgépnek (innen a név). Az első az 17 április 1964-ben dobta le a gyártósort, és azóta sokan eladták. A Ford Mustang-t Coupe, Cabriolet és Fastback verziókban szállították. A Ford Mustang Európában is nagyon jól eladott az 1960-kben. A Mustangot Hollandiában is összeállították az 1965-től az 1967-ig, a holland Ford amszterdami gyárában.

Shelby Mustangs majdnem olyan hosszú ideig létezett, mint maga a Mustang. Az első Shelby GT350 az 1965-ben debütált és javította a Mustang megjelenését. A Mustangs mindig gyors és nagy teljesítményű autók voltak. Bár a Shelby Mustang-nak sokféle változata van, az egyetlen dolog, amiben van közös, az erő és a faji ihletésű megjelenés kombinációja, amely vonzza a figyelmet. Az 1965-től a mai napig Shelby és Mustang öröksége összefonódik, így szinte lehetetlen egyről beszélni anélkül, hogy a másikról beszélne.

Ez az 1967 Ford Mustang, amit itt kínálunk, egy gyorskötésű, Shelby GT500 műszaki adatokra konvertálva. Az autó teljesen az "Eleanor" színei és stílusa szerint épült. Ki nem ismeri a film legfontosabb izomautóját: 60 másodperc alatt elment ...

Kínálunk a Ford Mustang GT500 "Eleanor" teljes kikapcsolódását
Ford Mustang Shelby GT500 "Eleanor" (szabadidő)
Első regisztráció: 1967

Ezt a Ford Mustang-ot az előző tulajdonos vásárolta meg az 2011-ben, Austin Texasban, USA-ban, teljesen felújított állapotban, és azóta alig vezettek. Ez a Mustang még mindig új állapotban van, és fel van szerelve a fekete bőr "Shelby" sportülésekkel, a fából készült Moto-Lita sport kormánykerékkel és még a sebességváltó kar Go-baby-Go gombjával. A NOS tartály még mindig teljesen új és nincs csatlakoztatva. Élvezze ezt az autót, az erőt, a hangot, a megjelenést, és nézzen a válla fölött minden alkalommal, amikor elindul ettől a klasszikustól.

Mint Carroll Shelby mondta: "Soha nincs elég lóerő ... Csak nincs elég vontatás!"

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: f3934
  • Márka: gázló
  • Modell: Musztáng
  • Gyártási év: 1967
  • Int. sz .: Nem