Július 3. vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 12:00-16:00 - Júliusban és augusztusban a megszokott nyitvatartással

Ford Mustang Cabriolet

€ 109,950
Állapot megjelenítése

✔ Vásároljon biztonságosan online ✔ Világszerte házhoz szállítható ✔ MOST ingyenes tárhely és fizessen később
  • Az összes fotó megtekintése
  • 360 külső
  • 360 belső tér
  • videó bemutató

Ford Mustang Cabriolet | Az anya és a csavar felújítva | Állapot megjelenítése | 1965

Főbb jellemzők:

- Nemrég felújították az anyát és a csavart
- Mutassa az állapotát
- Felújított motor és váltó
- Csak 200 km vezetett a helyreállítás után
- Teljes lehetőségek
- GT megjelenés
- 289 CUI V8 automata váltóval

Eladó anya és csavar felújított 1965-ös Ford Mustang Cabriolet
Légkondicionálás, szervofékek és szervokormány, hidraulikus puha tető, középkonzol, fa műszerfalbetét, eredeti rádió, GT megjelenés és még eredeti Rally Pac műszerek… mi mást kívánhatna egy Ford Mustang Cabriolet. Szinte minden elképzelhető opció, amely elérhető volt a Ford Mustangokon az 1960-as években, ez a klasszikus. Mintha ez nem lenne elég különleges, ez a Mustang Cabriolet is kiállítási állapotban van. Nemrég újították fel Európában, és mindössze 200 km-t futott a helyreállítás óta. A restaurálás nagyon magas színvonalú, és őszintén kijelenthetjük, hogy ez az egyik legjobb Mustang a piacon.

Kiállítás Állapot 1965 Ford Mustang Cabriolet eladó
Az 1965-ös Ford Mustang Cabriolet összképe teljesen korrekt. A fekete festés, a krómozott részletek, a fehér belső tér… semmivel sem lesz jobb. Ez minden, csak nem egy szabvány Mustang Cabriolet. Ennek a klasszikusnak a népszerű GT megjelenése igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. Ezenkívül számos opcióval van felszerelve, például légkondicionálóval, elektromos fékekkel és szervokormánnyal, hidraulikus lágytetővel, Rally Pac számlálókkal, eredeti rádióval, fehér belsővel és luxus műszerfallal fa betéttel. Röviden: egy teljesen felszerelt 1965-ös Ford Mustang Cabriolet, amely teljesen készen áll az új tulajdonosára.

1965 -ös Ford Mustang Cabriolet -et szeretne vásárolni?
Egy alaposan felújított, 1965-ös Ford Mustang Cabriolet-t keres? Ezután adja meg adatait az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Eladóink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: f9796
  • Márka: gázló
  • Modell: Musztáng
  • Gyártási év: 1965
  • Int. sz .: Nem
HÍVJON   + 31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
   

* Szükséges Mezők

Keresek egy gázló?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk gázló!

Van Fordod, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat