Július 3. vasárnap A CARS & COFFEE és a SHOWROOM EXTRA NYITVA 12:00-16:00 - Júliusban és augusztusban a megszokott nyitvatartással

Ford Mustang Cabriolet

Tekintse meg jelenlegi állapotunkat gázló készlet

Készlet megtekintése

Keresek egy gázló?

Iratkozzon fel az e-mail címére, és értesítést küldünk Önnek, amikor elérhetővé válik a gépkocsi

Megvásároltuk gázló!

Van Fordod, és eladni akarja? Lépjen kapcsolatba velünk. Mindig arra keresünk klasszikus autót, hogy bővítsük a készletünket.

Kapcsolat

Ford Mustang Cabriolet | Az anya és a csavar felújítva | Kiváló állapot | 1965

Főbb jellemzők:

- Az anya és a csavar felújítva
- Felújított motor és váltó
- Póni belső tér
- Hidraulikus puha felső
- Ezüst kék festék
- 289 CUI V8
- Automatikus sebességváltó

Felújított Ford Mustang Cabriolet eladó
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű 1965-ös Ford Mustang Cabriolet-t. Ezt a Mustangot a közelmúltban újították fel saját restaurátorműhelyünkben, és mind optikailag, mind műszakilag kiváló állapotban van. Felújították a 289 CUI V8-as motort és az automata sebességváltót is. Abban a pillanatban, amikor elfordítja a Mustang Cabriolet kulcsait, és meghallja az üvöltő V8-ast, garantáltan széles mosolyt csal az arcára.

1965-ös Ford Mustang Cabriolet ezüstkék színben eladó
Amint a fotókon is látszik, ennek a Ford Mustang Cabrioletnak a restaurálása nagyon színvonalas. A Mustang a gyönyörű ezüstkék színben készült, amely nagyon szépen kombinálódik az összes krómmal, és egyedi karaktert ad a klasszikusnak. A belső tér színe megegyezik a karosszéria színével, és fekete „póni” kárpitozással is fel van szerelve. Mindennek tetejébe a Mustang hidraulikus puha tetővel van felszerelve, amely gombnyomásra felhajtható, amikor süt a nap. Látod már magad ebben az amerikai klasszikus autóban turnézni?

1965 -ös Ford Mustang Cabriolet -et szeretne vásárolni?
1965-es Ford Mustang Cabriolet-t keres? Hagyja meg adatait ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon, vagy hívjon minket közvetlenül a +31 416 751 393 telefonszámon. Eladóink készséggel válaszolnak minden kérdésére, vagy akár személyes bolti videót is készítenek Önnek.

Segíthetünk a közlekedésben. Európában nem kell behozatali vámot fizetnie. Lehetséges a kereskedés, a vásárlás és a szállítás.
Egyes országokban segíthetünk a finanszírozásban. Kérje értékesítési munkatársainkat.

  • Ref. nr .: f5010-0
  • Márka: gázló
  • Modell: Musztáng
  • Gyártási év: 1965
  • Int. sz .: Nem