Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

GYIK

Továbbra is biztosítom az autómat?
Igen, Ön az autó tulajdonosa, amíg el nem adják. Ezért köteles továbbra is biztosítani azt.

Folytatnom kell-e a gépkocsit az időszakos gépjármű-teszthez?
Igen, Ön az autó tulajdonosa, amíg el nem adják. Ezért az autónak meg kell felelnie az időszakos gépjárművizsgálat követelményeinek; ellenkező esetben az autóengedély felfüggesztésre kerül (a szabályok országonként eltérőek). 

Továbbra is meg kell fizetnem az autó adót?
Igen, Ön az autó tulajdonosa, amíg el nem adják. Ha még mindig meg kell fizetni a közúti adókat (a szabályok országonként és a jármű életkora szerint eltérőek), akkor továbbra is fizetni kell; ellenkező esetben az autóengedély felfüggesztésre kerül (a szabályok országonként eltérőek). 

Vajon valaki vezeti az autóm, mialatt közvetítés alatt áll?
A gépkocsi bevitele során az egyik szakemberünk a gépkocsit rövid időn belül ellenőrzi.
Az ügyfelek csak kipróbálásra vehetik autóját, hogy megerősítsék az autó megvásárlását. Az egyik értékesítőnk MINDIG lovagol a potenciális vevővel együtt. 

Mennyire biztonságos az autóm, amikor az E & R Classics-nál parkol?
Az Ön autója a bemutatóterem belsejében áll. A bemutatótermet csúcsminőségű riasztórendszerrel és kifinomult kamerarendszerrel (belül és kívül) biztosítják, a létesítmény körüli tereket pedig zárak és kerítések biztosítják, amelyek elektromos árammal vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a betörők bejutását. 

Mikor kapom meg a pénzt?
Amint autóját eladták, találkozót tartunk a vevővel arról, hogy mikor lesz az autó. A vevőnek a szállítás előtt meg kell fizetnie az autót. Nem szállítunk autót hitelre.
Az eladónak fizetnie kell az 16 napot az autó kézbesítését követően. Ezt az időszakot a fogyasztó európai joga szerint kell alkalmazni az eladott termék visszajuttatására. 

Hogyan lehet biztos abban, hogy megkapom a pénzt?
Az E & R Classics az egyik legnagyobb Oldtimer eladó Európában. Cégünk évente 500 oldtimert ad el és 65 alkalmazottja van. Hiteles AAA státusszal rendelkezünk a hitelellenőrző ügynökségeknél; ez a lehető legmagasabb állapot. Ellenőrizze nyugodtan referenciáinkat. 

Át kell adnom a jármű forgalmi engedélyét az E & R Classicsnak is?
Nem, ez nem szükséges; egy példány elegendő. Csak akkor, ha az autót eladták, meg kell adnunk az eredeti dokumentumokat.
Számos ügyfél számára hasznos az eredeti dokumentumok azonnali benyújtása. Ez lehetséges. Ezt rögzítjük a szállítási szerződésben, és a dokumentumok a tűzálló széfünkbe kerülnek. 

A kocsimnak az E & R Classics-nál kell állnia, vagy a garázsban tarthatom?
Csak olyan autókat hirdetünk és adunk el, amelyek a bemutatóteremben állnak. Ügyfeleink gyakran távoli helyszínekről érkeznek, ezért szeretnénk, ha az összes jármű elérhetővé válna. Továbbá a bemutatótermünkbe látogatók nagy száma növeli az autó eladásának esélyét, ha a bemutatóteremben áll. 

Te is kereskedelsz autókkal, amikor autómat szállítod?
Igen, akkor is kereskedünk autókkal, ha autóját szállítmányba helyezik. Ez 60% -kal növeli az értékesítés esélyét. Az ügyfél autóját azért vásároljuk meg, hogy eladjuk autóját. A vásárlás a számlánkon és a kockázatunkon áll. 

Elfogadja a szállítmányt?
Nem, minden ajánlatunkkal megvizsgáljuk, hogy az autó illeszkedik-e a gyűjteményünkbe, vagy az ár és a minőségi arány jó. Ellenőrizzük az autó műszaki állapotát is.
Nyugodtan ajánlja meg autóját. Kezdeti telefonbeszélgetés vagy e-mail útján már felmérhetjük, hogy képesek-e együtt dolgozni. 

Használhatom az autóm, amíg a küldeményen áll?
Nem, ez kizárt. Ügyfeleink gyakran távoli helyekről érkeznek, ezért szeretnénk, hogy az összes jármű rendelkezésre álljon. Ezenkívül az a nagy látogatószám, aki a bemutatótermünkbe érkezik, növeli az autó eladásának esélyét, ha az a bemutatóteremben áll. 

Mennyi ideig tart a szállítmányozási időszak?
A szállítmányozási időszak 6 hónap. 

Mi történik, ha az autót nem adják el a közvetítői időszak alatt?
A van de autók 90% -át 6 hónapon belül értékesítik. Ha 6 hónap után nem adunk el egy autót, akkor konzultálunk Önnel. Mindkét fél jogosult költségmentesen megszüntetni az együttműködési keretet, de azt is javasolhatjuk - Önnel folytatott konzultációt követően - egy további időszak folytatására. 

Vannak-e költségek a közvetítéssel kapcsolatban?
Nem, a közvetítéssel kapcsolatban nincsenek költségei. Csak azt kérjük, hogy takarítás és jól fényesítés után vigye be autóját. Ha ezt nem teszi meg, akkor megtérítést kérünk a tisztításért és a fényezésért. 

Mit csinál az E & R Classics az autóm eladása érdekében?
Autónként egy lépésről lépésre tervezzük meg az autó eladásának legjobb módját. Ez a marketingterv a márka, a modell, a minőség és az árosztály függvénye.
Az autók értékesítése érdekében rengeteg pénzt fektetünk a vásárokon, az újságokban, az interneten és a szép bemutatótermünkben a reklámba és marketingbe. Ez mind költségünk. 

Hány járművet forgalmaz az E & R Classics?
Átlagosan 250 oldtimereink vannak eladásra a bemutatóteremben.

Kínálhatok egy rossz állapotú vagy műszaki munkára szoruló autót is?
Igen, ez lehetséges. Minden autót a saját érdemei alapján értékelünk. A helyreállítási projekteket vagy az olcsó autókat testvérvállalatunk kezeli, Sun Classic Cars.
Ha autója kisebb technikai munkát igényel, a javításokat az értékesítés előtt vagy után szervezhetjük műhelyünkben, ahol 22 szakosított mechanikát alkalmazunk. 

Az autóm nem rendelkezik holland dokumentumokkal, mert külföldről érkezik. Tudsz közvetíteni egy ilyen autót is?
Igen, ez nem jelent problémát, mivel világszerte forgalmazunk járműveket. Nincs különbség attól, hogy melyik országba érkezik autója, amennyiben érvényesek az autó papírjai, és Ön az autó legális tulajdonosa. 

Vállalatként kérhetem, hogy közvetítsen autók értékesítését?
Igen, biztosan. Egyre több olyan cégünk van, amely autók értékesítésére brókereket használ. Kérjük, jelezze, hogy az autó nem HÉA-autó (az adóhatóságtól nem kérhető HÉA) vagy HÉA-autó (az ÁFA a haszonkulcson keresztül elszámolható).

Az E & R Classics is vásárol autókat?
Igen, az autók kb. Előfordulhat, hogy ha a közvetítésre ajánlja fel autóját, javasoljuk, hogy megvásároljuk magunkat. 

Legyen óvatos az autómmal?
Az E & R Classics szinte minden alkalmazottja az oldtimerek kedvelője, és részt vesznek az általunk forgalmazott autókban. Nyilvánvalóan vigyázunk az Ön és a tulajdonunkra. Abban a valószínűtlen esetben, ha valami hibás az egyik alkalmazottunk hibája miatt, akkor biztosítási kötvényünk mindenre kiterjed.