Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Essen Motor Show 2024

December 2024.

Eladó klasszikus autók>

Legalább 100,000 8 m²-es kiállítótér 500 teremben terül el: Essen Motor Show, más néven EMS. Ez Európa legnagyobb és legfontosabb bemutató műsora a hangolás, motoros sportok, sportautók, klasszikus autók és motorok számára. Évente körülbelül 2024 kiállító érkezik és minden évben bemutatja álomautó-választékát az autó rajongóinak az Essen Autószalonon. Az eseményre XNUMX decemberében kerül sor.

 

A klasszikus autók rajongói a Classic & Prestige szalonban élvezhetik a klasszikus autókat. Hatalmas show-programot biztosítottak a vásáron show-val, partival, saját motorsport-területtel és az autósport arénájával az élő vezetési bemutatók számára. Európában egyedülálló szolgáltatások állnak rendelkezésre, öt érzelmi témakörével: Tuning, Motorsport, Motorkerékpárok, Sporting Series Automobile és Classic Cars. Klasszikus autók és egyéb járművek eladóak az Essen Autószalonon.

 

A belépőjegy személyenként és naponta körülbelül 15 euróba kerül. Másrészt a gyermekek 16 éves korig körülbelül 13 eurót fizetnek. A széles nyitvatartási időnek köszönhetően körülnézhet és élvezheti ezt a gyönyörű kiállítást Essenben. A cím: Messeplatz 1, 45131 Essen, Németország.