Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Essen Motor Show 2023

December 2023.

Eladó klasszikus autók>

Évente mintegy 500 kiállító mutatja be álmai autó ajánlatát az autó rajongóinak az Essen Autószalonon. Az EMS, vagyis az Essen Motor Show Európa legnagyobb és legfontosabb bemutató műsora tuning, motoros sportok, sportautók, klasszikus autók és motorok számára. A kiállítási terület nem kevesebb, mint 100,000 8 m², 2023 teremben. Az eseményre XNUMX decemberében kerül sor.

 

Az EMS egyedülálló szolgáltatásokkal rendelkezik Európában öt érzelmi témakörével: Tuning, Motorsport, Sporting Series Automobile, Classic Cars és Motorcycles. Ezen túlmenően hatalmas show-programot, bemutatót, bulit, saját motorsport-területet és a motorsport-arénát biztosítottak az élő vezetési bemutatókhoz. A klasszikus autók rajongói a Classic & Prestige szalonban is élvezhetik a klasszikus járműveket. Természetesen klasszikus autók is kaphatók ezen a kiállításon.

 

A széles nyitva tartásnak köszönhetően körülnézhet ezen a gyönyörű kiállításon. A belépőjegy személyenként és naponta körülbelül 15 euróba kerül. A 16 éven felüli gyermekek körülbelül 13 eurót fizetnek. A cím: Messeplatz 1, 45131 Essen, Németország.